مقاله دیدگاه فخر رازی دربار? معیار حسن و قبح در گستر? افعال الهی؛ تأمّلی بر تفکیک معرفت‌شناسان? اخلاق الهی و بشری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله دیدگاه فخر رازی دربار? معیار حسن و قبح در گستر? افعال الهی؛ تأمّلی بر تفکیک معرفت‌شناسان? اخلاق الهی و بشری دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دیدگاه فخر رازی دربار? معیار حسن و قبح در گستر? افعال الهی؛ تأمّلی بر تفکیک معرفت‌شناسان? اخلاق الهی و بشری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دیدگاه فخر رازی دربار? معیار حسن و قبح در گستر? افعال الهی؛ تأمّلی بر تفکیک معرفت‌شناسان? اخلاق الهی و بشری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دیدگاه فخر رازی دربار? معیار حسن و قبح در گستر? افعال الهی؛ تأمّلی بر تفکیک معرفت‌شناسان? اخلاق الهی و بشری :

تعداد صفحات :۲۷

بسیاری از دیدگاه‌های علم کلام و فلسف اخلاق، مبتنی بر تعیین ملاک حسن و قبح است. فخر رازی معتقد است حسن و قبح در افعال بشری عقلی، و در افعال الهی شرعی است. دیدگاه او خاص و منحصر‌به‌فرد است. در این جستار، نخست ادل فخر رازی را برای تفکیک جایگاه عقل در اخلاق بشری و الهی و چرایی روی آوردن او را به چنین دیدگاهی خواهیم گفت. دلایل فخررازی را در دفاع از شرعی بودن حسن و قبح افعال الهی در سه جهت طبقه‌بندی می‌کنیم: تکلیف، خلقت و جبر حاکم بر عالم. در گام بعدی، ادّله او را با رویکرد تحلیلی- انتقادی سنجیده و نقد می‌کنیم. در پایان، با ردّ دیدگاه فخر رازی نتیجه می‌گیریم ملاک معرفت‌شناختی در تشخیص حسن و قبح افعال انسانی و الهی یکسان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.