مقاله چالشها و راهکارهای فرآوری، بازاریابی و صادرات زعفران: کاربرد فن دلفی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله چالشها و راهکارهای فرآوری، بازاریابی و صادرات زعفران: کاربرد فن دلفی دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله چالشها و راهکارهای فرآوری، بازاریابی و صادرات زعفران: کاربرد فن دلفی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چالشها و راهکارهای فرآوری، بازاریابی و صادرات زعفران: کاربرد فن دلفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله چالشها و راهکارهای فرآوری، بازاریابی و صادرات زعفران: کاربرد فن دلفی :
تعداد صفحات :۳۲
هدف کلی این تحقیق، بررسی چالشها و راهکارهای فرآوری، بازاریابی و صادرات زعفران ایران با استفاده از نظرهای کارشناسان بازار زعفران است. طراحی این پژوهش با استفاده از روش دلفی برای دستیابی به اجماع گروهی صورت گرفته است. اعضای پانل در چهارده چالش با هم اجماع داشتند. برخی از مهمترین این چالشها عبارتند از: ضعف در تجارت الکترونیک و بازاریابی الکترونیک، نبود نشان تجاری (برند ملی) برای زعفران ایران در بازارهای جهانی و حضور دلالها و واسطههای زیاد در بازار. از دیگر یافتههای این تحقیق، میتوان به اجماع کارشناسان در دوازده راهکار بهبوددهندهی صادرات زعفران اشاره کرد. برخی از این راهکارها عبارتند از: تدوین و معرفی نشان تجاری مخصوص برای زعفران صادراتی ایران، سازماندهی مناسب صادرکنندگان و اعمال استانداردهای جهانی HACCP, ISO, KODEX در صدور مجوزهای مرتبط با صادرکنندگان، سیاستگذاری صحیح دولت برای دادن وام به منظور ایجاد واحدهای بستهبندی، ایجاد موانع قانونی برای جلوگیری از صادرات فلهای زعفران و ایجاد و توسعهی تشکلهای بازاریابی تخصصی در جهت کاهش حاشیههای بازاریابی و افزایش سهم تولیدکنندگان از قیمت پرداختی.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.