مقاله بررسی نقش صنایع کوچک بر بهبود معیشت خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: شهرستان‌های سیروان و چرداول- استان ایلام)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نقش صنایع کوچک بر بهبود معیشت خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: شهرستان‌های سیروان و چرداول- استان ایلام) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش صنایع کوچک بر بهبود معیشت خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: شهرستان‌های سیروان و چرداول- استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش صنایع کوچک بر بهبود معیشت خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: شهرستان‌های سیروان و چرداول- استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش صنایع کوچک بر بهبود معیشت خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: شهرستان‌های سیروان و چرداول- استان ایلام) :

تعداد صفحات :۲۵

این تحقیق به بررسی نقش صنایع کوچک بر سرمایه‌های معیشتی خانوارهای شاغلین در این نوع از صنایع در دو دوره زمانی قبل و بعد از اشتغال و همچنین غیر شاغلین در محدوده شهرستان‌های سیروان و چرداول با رویکرد معیشتی پرداخته است. بنابراین، ۲۰ روستای دو شهرستان که ۵۱ واحد صنعتی کوچک را در محدوده خود جای داده است، بررسی شده است. بر اساس رابط کوکران، از مجموع ۳۷۳ شاغل، تعداد ۱۸۹ نفر به عنوان حجم نمون شاغلین جهت پاسخگویی به پرسشنام مربوط به دو دوره زمانی قبل و بعد از اشتغال انتخاب شدند و همچنین از مجموع ۱۰۱۵۵ خانوار ساکن در دو شهرستان، ۳۷۶ سرپرست خانوار به‌عنوان حجم نمون غیر شاغلین جهت پاسخگویی به پرسشنام مربوط به غیر‌شاغلین انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات پژوهش، از روش پیمایشی و تکمیل پرسشنامه، اسنادی و مصاحبه با شاغلین استفاده شده است. داده‌های گردآوری شده با استفاده از آزمونهای t، مان ویتنی و ویلکاکسون در نرم‌افزار spss مورد تحلیل قرار گرفته است. یافته‌های تحقیق نشان داد که به‌غیر از سرمای طبیعی (میانگین قبل از اشتغال ۳۲/۲؛ بعد از اشتغال ۵۵/۲)؛ میزان افزایش سرمایه‌های انسانی، مالی، اجتماعی، فیزیکی و کلی خانوارهای شاغل بعد از اشتغال در صنایع کوچک (به ترتیب با میانگین ۵۶/۳، ۸۱/۳، ۳۴/۴، ۸۰/۳ و ۸۱/۳) بالاتر از زمان قبل از اشتغال (به ترتیب با میانگین ۷۱/۱، ۳۹/۱، ۳۲/۲، ۲۸/۲ و ۰۵/۲) است و نیز استقرار صنایع کوچک در روستاهای شهرستان‌های مورد مطالعه به‌غیر از سرمای طبیعی (شاغلین با میانگین ۵۵/۲۹۶ و غیر شاغلین با میانگین ۱۹/۲۷۶)؛ اثر مثبتی بر سایر سرمایه‌ها اعم از انسانی، مالی، اجتماعی، فیزیکی و کلی خانوارهای شاغل (به ترتیب با میانگین ۵۶/۴۱۰، ۵۴/۴۳۴، ۷۴/۳۸۰، ۵۸/۳۵۹ و ۴۶/۳۷۴) نسبت به خانوارهای غیر شاغل (به ترتیب با میانگین ۸۸/۲۱۸، ۸۲/۲۰۶، ۸۷/۲۳۳، ۵۵/۲۴۴ و ۰۳/۲۳۷) داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.