مقاله سه سنس درحالت پیگمان دار و بدون پیگان ، نسبت به بررسی مقاومت سراشیا ما اشعه ماوراء بنفش


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سه سنس درحالت پیگمان دار و بدون پیگان ، نسبت به بررسی مقاومت سراشیا ما اشعه ماوراء بنفش دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سه سنس درحالت پیگمان دار و بدون پیگان ، نسبت به بررسی مقاومت سراشیا ما اشعه ماوراء بنفش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سه سنس درحالت پیگمان دار و بدون پیگان ، نسبت به بررسی مقاومت سراشیا ما اشعه ماوراء بنفش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سه سنس درحالت پیگمان دار و بدون پیگان ، نسبت به بررسی مقاومت سراشیا ما اشعه ماوراء بنفش :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

اشعه ماوراء بنفش (uv) اغلب برای استریل کردن سطوح اجسامی که توسط سایر روشها استریل نمی شوند , استفاده می شود .اشعه ماورا، بنفش به خاطر اثراتی که برروی اسید نوکلئیک ها دارد, به عنوان یک عامل ضد باکتریایی موثری محسوب می شود. معلوم شده که باکتریهای پیگمان دار نسبت به اشعه uv، در مقایسه با باکتریهای بدون پیگمان ,مقاومتر می باشند . مانند سراشیا مارسه سنس که باسیلی از خانواده انتروباکتریاسه می باشد که پیگمانی به رنگ قرمز به نام پرودی ژیوسین تولید می کند .در این تحقیق باکتری به کار رفته سراشیا مارسه سنس با PTCC 1111 می باشد که در محیط TSB کشت داده شد و کشت شبانه آنرا درC./ 37 بعد از رساندن به آدورت ۵ مک فارلند بطور مساوی ( CC 1/.) در محیط کشت های نوترینت آگار کشت داده و آنها را در زمانهای مختلف, در معرض اشعه uv قرار داده که این پلیتها به دو دسته تقسیم شدند. یک گروه جهت تولید پیگمان در c 25 و گروه دوم در دمای c 37 (عدم تولید پیگمان) به مدت ۲۴ ساعت قرار داده شد , سپس کلنی ها شمارش گردید .دردو گروه بیشترین اثر در زمان های ۱۲۰ و ۲۴۰ ثانیه بود و در زمانهای ۳۰ و ۶۰ ثانیه ,اشعه uv تأثیر کمتری برروی باکتریهای پیگمان دار نشان داد. بنابراین نتیجه میگیریم که احتمالا تولید پیگمان در برخی از باکتریها, در قدرت مقاومتشان نسبت به اشعه uv دخالت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.