مقاله تأثیر منابع کودی مختلف بر رشد و عملکرد علوفهی یونجه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر منابع کودی مختلف بر رشد و عملکرد علوفهی یونجه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر منابع کودی مختلف بر رشد و عملکرد علوفهی یونجه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر منابع کودی مختلف بر رشد و عملکرد علوفهی یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر منابع کودی مختلف بر رشد و عملکرد علوفهی یونجه :
تعداد صفحات :۱۶
تغذیه بهینهی گیاه، نقش مهمی در بهبود رشد و عملکرد آن و افزایش کارآیی استفاده از نهادهها دارد. مطالعهی حاضر با هدف بررسی تأثیر منابع کودی مختلف، شامل کود بیولوژیک محتوی مایه تلقیح باکتری ریزوبیوم ملیلوتی، عصاره جلبک دریایی، کود محتوی عناصر کممصرف و کود اوره، بر رشد و عملکرد علوفهی یونجه، طی سال ۱۳۹۴ به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعهی مجتمع کشاورزی و دامپروری ورامین به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که کاربرد برگی کود اوره و کاربرد خاکی کود بیولوژیک تأثیر معنیدار بر رشد و عملکرد علوفهی یونجه نداشت. این در حالیست که محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و کود مولتیمیل، به ترتیب موجب افزایش ۷/۱۲ و ۷/۲۴ درصدی عملکرد علوفهی خشک یونجه نسبت به تیمار شاهد گردید. علاوهبراین، تأثیر محلولپاشی کود مولتیمیل بر عملکرد علوفهی یونجه بیشتر از عصاره جلبک بود، بهطوریکه افزایش عملکرد ناشی از محلولپاشی کود مولتیمیل، ۱۲ درصد بیشتر از افزایش عملکرد ناشی از محلولپاشی عصاره جلبک بود. بنابراین، نتایج مطالعه حاضر نشان دادند که محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و کود محتوی عناصر کممصرف میتواند با بهبود مؤلفههای رشدی یونجه و تولید ماده خشک بیشتر به ازای هر واحد از نهادههای مصرفی، موجب افزایش عملکرد و کارآیی استفاده از منابع در این گیاه ارزشمند شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.