مقاله تاثیرمحلولهای مختلف نگهدارنده در طول عمر گل بریده داودی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرمحلولهای مختلف نگهدارنده در طول عمر گل بریده داودی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرمحلولهای مختلف نگهدارنده در طول عمر گل بریده داودی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرمحلولهای مختلف نگهدارنده در طول عمر گل بریده داودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرمحلولهای مختلف نگهدارنده در طول عمر گل بریده داودی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

داوودی chrysanthemum morifolium یکی از گلهایی است که در سطح وسیعی از جهان برای تولید گل بریده کشت می شود درایران نیز پرورش دهندگان گل اهمیت خاصی برای آن قایل هستند با توجه به اینکه پس از برداشت گل افزایش طول عمر و حفظ کیفیت آن از نظر اقتصادی دارای اهمیت ویژه ای است پژوهش حاضر به منظور افزایش طول عمر و کیفیت پس از برداشت گل بریده داوودی در قالب یک طرح اماری کرتهای کاملا تصادفی برروی ۱۵۳ شاخه یکنواخت گل بریده داودی انجام گرفت این گلها که همگی در مرحله کاملا باز تجاری برداشت شده بودند به مدت ۷۲ ساعت در ۱۶ تیمار شیمیایی مختلف و اب مقطر به عنوان شاهد قرار گرفتند. و سپس به ظروف حاوی اب مقطر منتقل شدند تاثیر تیمارهای اعمال شده برروی طول عمر و صفات دیگر شامل وزن تازه مقدار جذب آب قطر گل و تعداد برگهای زرد شده مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اعمال برخی ازتیمارهای شیمیایی به ویژه ساکارز ۳درصد+ سولفات الومینیم ۲% + تیوسولفات نقره ۴% + اسید سیتریک ۱۵۰ پی پی ام ساکارز ۳درصد + سولفات الومینیم ۰/۲درصد و اسید سیتریک ۱۵۰ پی پی ام باعث افزایش طول عمر گل بریده داودی می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.