مقاله پروتکل جدید جهت ایجاد کوفتگی عضلانی تأخیری در عضل? چهارسر ران و بررسی اثرات آن بر میزان ارتفاع پرش عمودی در زنان ورزشکار غیرحرفه ای


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پروتکل جدید جهت ایجاد کوفتگی عضلانی تأخیری در عضل? چهارسر ران و بررسی اثرات آن بر میزان ارتفاع پرش عمودی در زنان ورزشکار غیرحرفه ای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروتکل جدید جهت ایجاد کوفتگی عضلانی تأخیری در عضل? چهارسر ران و بررسی اثرات آن بر میزان ارتفاع پرش عمودی در زنان ورزشکار غیرحرفه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروتکل جدید جهت ایجاد کوفتگی عضلانی تأخیری در عضل? چهارسر ران و بررسی اثرات آن بر میزان ارتفاع پرش عمودی در زنان ورزشکار غیرحرفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروتکل جدید جهت ایجاد کوفتگی عضلانی تأخیری در عضل? چهارسر ران و بررسی اثرات آن بر میزان ارتفاع پرش عمودی در زنان ورزشکار غیرحرفه ای :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و اهداف
کوفتگی عضلانی تأخیری که معمولاً بلافاصله بعد از انجام فعالیت عضلانی اکسنتریک ایجاد می شود در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول به حداکثر مقدار خود می رسد. علائم طی ۷ تا ۱۰ روز کاملاً برطرف می¬شوند. سپس قدرت وکارایی عضله افزایش یافته و این امر می تواند در بهبود انجام یک مهارت ورزشی نظیر پرش عمودی موثر باشد. هدف از این مطالعه معرفی پروتکل جدید تمرینات اکسنتریک جهت ایجاد کوفتگی عضلانی تأخیری در عضل چهارسر ران به منظور بررسی اثرات فیزیولوژیک آن از طریق اندازه گیری میزان ارتفاع پرش عمودی در ورزشکاران غیر حرفه ای زن بود.
مواد و روش ها
این مطالعه بر روی ۱۰ زن ورزشکار غیر حرفه ای انجام شد. طی۲ جلسه آزمون که به ترتیب بلافاصله و۱۰ روز بعد از انجام پروتکل ورزشی برگزار گردید، قدرت و “حداکثر یک تکرار” عضل چهارسر ران، ارتفاع چهار پرش اسکوات تک پا، اسکوات جفت، کانترموومنت ودراپ و میزان آزردگی عضله سنجیده شد. برای تجزیه و تحلیل آماری داده ها از نرم افزار SPSS، نسخ ۱۷، و از تی تست جفت استفاده گردید.
یافته ها
قدرت ایزومتریک عضله چهارسر ران و ارتفاع پرش عمودی بلافاصله بعد ازانجام پروتکل ورزشی کاهش یافت. همچنین قدرت ایزومتریک عضله و ارتفاع پرش عمودی و میزان “حداکثریک تکرار” عضل چهارسر ران، ۱۰ روزپس ازانجام تمرین افزایش یافت ۰۵/۰< P. بیشترین افزایش ارتفاع نیز مربوط به پرش اسکوات تک پا بود.
بحث و نتیجه گیری
انجام انقباض عضلانی اکسنتریک عضل چهارسر ران می­تواند در بالابردن قدرت این عضله مؤثر باشد و این امر در بهبود انجام مهارت ورزشی نظیر پرش عمودی تأثیر به سزایی دارد. پروتکل انجام شده جدید بوده و علیرغم متوسط بودن شدت تمرین، تاثیر آن بر قدرت عضله و ارتفاع پرش عمودی موثر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.