مقاله افزایش سلامت جامعه با راه اندازی بخش خدمات اطلاع‎رسانی پزشکی و سلامت در کتابخانه‎های عمومی: رویکرد کیفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله افزایش سلامت جامعه با راه اندازی بخش خدمات اطلاع‎رسانی پزشکی و سلامت در کتابخانه‎های عمومی: رویکرد کیفی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش سلامت جامعه با راه اندازی بخش خدمات اطلاع‎رسانی پزشکی و سلامت در کتابخانه‎های عمومی: رویکرد کیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش سلامت جامعه با راه اندازی بخش خدمات اطلاع‎رسانی پزشکی و سلامت در کتابخانه‎های عمومی: رویکرد کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش سلامت جامعه با راه اندازی بخش خدمات اطلاع‎رسانی پزشکی و سلامت در کتابخانه‎های عمومی: رویکرد کیفی :

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه و اهداف هدف این پژوهش ارائه الگویی مناسب برای اطلاع‎رسانی پزشکی و سلامت در کتابخانه‎های عمومی برای شهروندان است. مواد و روش ها پژوهش حاضر به صورت کیفی و با استفاده از روش نظریه زمینه ای به منظور استخراج الگویی تحلیلی و جامع انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات در این پژوهش انجام مصاحبه‎های عمیق و نیمه‎ساختار یافته با ۱۸ نفر از متخصصان و مدیران حوزه سلامت و بهداشت و نهاد کتابخانه‎های‎عمومی است. برای اطمینان از درستی و پایایی داده های کیفی از معیارهای قابل دقت علمی استفاده شد. پس از پیاده سازی مصاحبه‌ها به روش کدگذاری باز، محوری و گزینشی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مقوله اصلی شناسایی و سپس در ارتباط با مقوله اصلی شرایط علی، زمینه، مداخله‎گر، راهبردها و پیامدهای آن معین شد. یافته ها ویژگی‎های تولیدکننده و توزیع کننده اطلاعات به عنوان زمینه‌های الگوی بدست آمده مشخص شده‎اند که وجود توانایی‎های بالا در وزارت بهداشت مانند نیروهای متخصص در وزارت بهداشت، دسترسی به منابع اطلاعاتی سلامت و توانایی کتابداران آموزش دیده و وجود مخاطب عمومی در کتابخانه‎های عمومی بود. ایجاد تفاهم‎نامه بین دو سازمان و تدوین برنامه و فضای تعامل از مقوله‌های راهبردی بودند و پیامدهای آن شامل ارتقا بهداشت و سواد سلامت ، دسترسی مردم به منابع معتبر و روزآمد بدست آمد. بحث و نتیجه گیری با توجه به نیازهای کاربران برای دسترسی به اطلاعات معتبر، ضروری به نظر می‎رسد که الگویی بومی ارائه شود. استفاده از این الگو برای تولید و توزیع منابع اطلاعاتی پزشکی و سلامت به عموم مردم کمک می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.