بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید بره موم کردستان بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید بره موم کردستان بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید بره موم کردستان بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید بره موم کردستان بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد پلاسمیدی عصاره های آبی والکلی با حلال های اتانولی و دی متیل سولفو اکساید بره موم کردستان بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

پیچیدگی درمان بیماریهای عفونی ناشی از مقاوم شدن تعداد بی شماری از میکروب ها به انواع آنتی بیوتیک ها نیاز به استفاده از فراورده های طبیعی حاوی اثرات ضد باکتریای را افزایش داده ، یکی از این فراورده ها بره موم است . دراین پژوهش خاصیت ضد باکتریایی عصاره های آبیو الکلی بره موم روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus عامل انواع مختلفی از عفونتهای مقاوم به آنتی بیوتیکمورد مطالعه قرار گرفته است. به این منظور بره موم کندوهای زنبور عسل مناطق مختلف استان کردستان جمع اوری و در ازمایشگاه با استفاده از اتانول ۰۷ درصد از انها عصاره گیری به عمل آمد و سپس باکتری استافیلوکوکوس اورئوس را در محیط اختصاصی کشت داده و با استفاده از روش رقت در براث و انتی بیو گرام تحت تاثیر رقت های مختلف عصاره های ابی و الکلی بره موم قرار داده شد. در روش رقت در براث به ترتیب برایعصاره ابی و الکلی با حلال اتانول و دی متیل سولفو اکساید غلضت های ۲۲۲۲۰۷۲۲.۲ و ۱۲.۲ میلی گرم در میلی لیترو بالاتر باعث مهارکامل رشد باکتری مذکور شده و در روش انتی بیو گرام دیسک حاوی . ۲۲ . میلی گرم در دیسک باعث ایجاد هاله ی عدم رشد به قطر ۱۱ میلی متر گردید. به این ترتیب حداقل غلطت مهار کنندگی رشد ) MIC ( عصاره الکلی با حلال اتانول برای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ۷۲۲.۲ میلی گرم در میلی لیتر در نظر گرفته شد که نشان دهنده ی اثرات ضد باکتریای بهتر عصاره الکلی بره موم تولیدی برخی از مناطق کردستان روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.