مقاله بررسی مقایسه ی افسردگی، اضطراب و استرس سالمندان ورزشکار با سالمندان غیر ورزشکار در سال ۱۳۹۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مقایسه ی افسردگی، اضطراب و استرس سالمندان ورزشکار با سالمندان غیر ورزشکار در سال ۱۳۹۲ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ی افسردگی، اضطراب و استرس سالمندان ورزشکار با سالمندان غیر ورزشکار در سال ۱۳۹۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ی افسردگی، اضطراب و استرس سالمندان ورزشکار با سالمندان غیر ورزشکار در سال ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ی افسردگی، اضطراب و استرس سالمندان ورزشکار با سالمندان غیر ورزشکار در سال ۱۳۹۲ :
تعداد صفحات :۱۳
مقدمه و اهداف
با توجه به روند رو به رشد جمعیت سالمندان در جوامع مختلف دنیا، اهمیت ارتقاء سلامت جسم و روان یکی از ارکان مهم هر دولتی به شمار میآید که با برنامهریزی دقیق راههای سلامتی را در این گروه سنی شناسایی کرده و با تقویت برنامههای برتر، سعی در حفظ سلامتی و بهداشت افراد جامعه نماید. از آنجایی که ورزش نکردن عاملی برای کاهش عملکرد و آسیب به سلامت جسم میباشد، برآن شدیم تا در این پژوهش به مقایسهی افسردگی، اضطراب و استرس در دو گروه سالمندان ورزشکار و غیر ورزشکار بپردازیم.
مواد و روش ها
این مطالعهی علی- مقایسهای بر روی ۱۴۲ نفر از سالمندان شهر کرمانشاه که به شیوه نمونهگیری در دسترس انتخاب شده بودند، انجام شد. ابزار مورد استفاده پرسشنامه اطلاعات عمومی (دموگرافیک) و نیز افسردگی، اضطراب و استرس (DASS- 21) بود. به منظور تجزیه و تحلیل دادهها از نرم افزار SPSS 21 و روش آماری توصیفی (میانگین، انحراف استاندار، درصد) و استنباطی T- test و خیدو استفاده شد.
یافته ها
تحلیل دادهها با استفاده از آزمون T برای گروههای مستقل نشان داد که میزان استرس، افسردگی و اضطراب در سالمندان ورزشکار در مقایسه با گروه غیر ورزشکار به مقدار قابل ملاحظهای کمتر است (۰۵/۰> p).
نتیجه گیری
نتایج این مطالعه نشان میدهد که سالمندان ورزشکار نسبت به همسالان خود از میزان افسردگی، اضطراب و استرس بسیار کمتری برخوردارند، و ورزش کردن به عنوان عاملی برای عملکرد جسمی بهتر، افزایش طول عمر و نیز ارتقاء سلامت روان شناخته میشود. پس با ایجاد فضای تفریحی و ورزشی مساعد میتوان سلامت روان سالمندان را تا حد بسیار بالایی افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.