مقاله بررسی روش های نوین تشخیص و اندازه گیری ترکیبات اصلاح شده ژنتیک در مواد غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های نوین تشخیص و اندازه گیری ترکیبات اصلاح شده ژنتیک در مواد غذایی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های نوین تشخیص و اندازه گیری ترکیبات اصلاح شده ژنتیک در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های نوین تشخیص و اندازه گیری ترکیبات اصلاح شده ژنتیک در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های نوین تشخیص و اندازه گیری ترکیبات اصلاح شده ژنتیک در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

با پیشرفت علم بیوتکنولوژی ، موجودات اصلاح شده ژنتیک (GMO) به میزان زیادی به بازارهای جهانی راه یافته اند. اخیراً تشخیص و اندازه گیری GMO ها بدلیل نگرانی های موجود در مورد ایمنی وسلامت محصولات، اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. روش های آنالیزی کمی و کیفی متعددی جهت تشخیص حضور و اندازه گیری میزان GMOها در مواد خام کشاورزی و ترکیبات فرآوری و خالص شده، ارائه شده اند. علاوه بر روش های کلاسیک آنالیز DNA مانند واکنش زنجیری پلیمراز (PCR) و آنالیز پروتئین الیزا (ELISA)، انواع خاصی از مواد حاوی GMO را می توان توسط روش های نوینی که به منظور رفع نقص های روش های موجود ابداع شده اند، آنالیز کرد. در مواد غذایی فرآوری یا خالص شده، اجزای با منشاء GMO توسط روش های مرسوم قابل تشخیص نمی باشند و بایستی از روش های نوینی که بدین منظور ابداع شده اند، استفاده کرد. در سال های اخیر روش هایی مانند اسپکتروسکوپی جرمی و ابزارهایی مانند ریز تراشه ها و حسگرهای زیستی به منظور آنالیز مواد غذایی حاوی GMO ارائه شده اند. در این مقاله به معرفی روش های کاربردی نوین تشخیص GMO ها خواهیم پرداخت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.