مقاله مدیریت سود و ساختار مالکیت: شواهدی از شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدیریت سود و ساختار مالکیت: شواهدی از شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدیریت سود و ساختار مالکیت: شواهدی از شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت سود و ساختار مالکیت: شواهدی از شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدیریت سود و ساختار مالکیت: شواهدی از شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران :
تعداد صفحات :۱۷
در چهارچوب نظری نمایندگی، تعارض منافع بین مدیران و سهامداران، ناشی از آن است که اهداف این دو گروه الزاماً همسو نیستند. مدیریت سود ازطریق اقلام تعهدی حسابداری، نمونهای از انحراف مدیران از منافع سهامداران است که ممکن است، اعتبار گزارشهای مالی را تضعیف کند و از این طریق، منافع سهامداران را به خطر بیندازد؛ و حتی باعث اخلال در بازار اوراق بهادار شود. ساختار مالکیت از سویی میتواند برای مدیریت سود انگیزه ایجاد کند و از سوی دیگر، میتواند مدیریت سود را محدود کند. در این مقاله، درپی پاسخ به این پرسش هستیم که آیا تفاوت در ساختار مالکیت و به بیان مشخصتر، تمرکز مالکیت، میزان مدیریت سود را دستخوش تغییر میکند؟
برای این منظور، بهطور تجربی و با استفاده از یک مدل رگرسیونی، رابط بین تمرکز مالکیت و مدیریت سود را در نمونهای از شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران، طی سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ بررسی میکنیم. در این بررسی، نشان داده میشود که بین مدیریت سود و برخی از معیارهای تمرکز مالکیت، رابطهای معنادار و غیرخطی وجود دارد. از مهمترین یافتههای بررسی حاضر که نتایج سیاستی قابلتوجهی دارد، این است که بین درصد سهام شناور آزاد شرکت و اقلام تعهدی اختیاری شرکتی رابط غیرخطی بهشکل حرف یو انگلیسی برعکس وجود دارد. یعنی، ابتدا با افزایش درصد سهام شناور آزاد شرکت، اقلام تعهدی اختیاری افزایش پیدا میکند. پس از آنکه درصد سهام شناور آزاد شرکت سطح بیشینهای را رد کرد، با افزایش این متغیر، اقلام تعهدی اختیاری کاهش مییابد. این موضوعی است که باید چرایی آن بهصورت نظری تبیین شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.