مقاله بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالع? موردی: صنایع غذایی استان تهران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالع? موردی: صنایع غذایی استان تهران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالع? موردی: صنایع غذایی استان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالع? موردی: صنایع غذایی استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالع? موردی: صنایع غذایی استان تهران :

تعداد صفحات :۱۷

فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌تواند ازطریق مجراهای زیرساختی بر بهره‌وری نیروی کار مؤثر باشد. در پژوهش حاضر سعی شده است با استفاده از آمارهای موجود، اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار در صنایع غذایی استان تهران بررسی شود. به این منظور، با به‌کارگیری حداکثر داده‌های دردسترس طی سال‌های ۱۳۸۹-۱۳۸۵برای ۱۶ کد ISIC چهاررقمی در صنایع غذایی استان تهران به روش داده‌های تلفیقی، الگوهای اقتصادسنجی برآورد شده است. در تابع تولید کاب ـ داگلاس، به‌جای متغیر مستقل فناوری اطلاعات و ارتباطات، از متغیر جانشین تعداد شاغلینی که از کامپیوتر استفاده می‌کنند، استفاده شده است. نتایج برآورد الگو نشان می‌دهد که فناوری اطلاعات و ارتباطات تأثیر مثبت و معناداری بر بهره‌وری نیروی کار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.