مقاله بررسی شکایات مطروحه در رشته زنان و زایمان ثبت شده در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد در سالهای ۱۳۹۳-۱۳۹۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی شکایات مطروحه در رشته زنان و زایمان ثبت شده در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد در سالهای ۱۳۹۳-۱۳۹۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی شکایات مطروحه در رشته زنان و زایمان ثبت شده در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد در سالهای ۱۳۹۳-۱۳۹۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شکایات مطروحه در رشته زنان و زایمان ثبت شده در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد در سالهای ۱۳۹۳-۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی شکایات مطروحه در رشته زنان و زایمان ثبت شده در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد در سالهای ۱۳۹۳-۱۳۹۲ :
تعداد صفحات :۸
پیشینه: یکی از مهم ترین مشکلات حرفهای پزشکان مسأله نارضایتی و شکایت بیماران به مراجع قضایی و تبعات آن در زندگی شخصی و حرفه ای آنان است. علیرغم تلاش پزشکان و کادر پزشکی در ارائه خدمت به بیماران و نیز تقدس خاص این رشته، روز به روز بر میزان شکایتها افزوده میشود. پیشرفتهای رشته زنان و زایمان انتظارات جامعه بشری را افزایش داده است. بنابراین، تحقیق حاضر با هدف بررسی میزان بروز خطاهای پزشکی در رشته زنان و زایمان مطابق با پروندههای ثبت شده در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد در سالهای ۱۳۹۳-۱۳۹۲ انجام شد.
روش ها: این تحقیق یک مطالعه توصیفی-تحلیلی گذشتهنگر است که به صورت سرشماری انجام شد. در این مطالعه کلیه پروندههای شکایت از پزشکان در رشته زنان و زایمان ثبت شده در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد از ابتدای سال ۱۳۹۲ تا پایان سال ۱۳۹۳ بررسی شد. دادهها شامل جنس متشاکی، تحصیلات متشاکی، موضوع شکایت، سازمان ارجاعدهنده پرونده و نوع رأی صادره بود.
نتایج: در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳، ۷۰۱ شکایت در دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد به ثبت رسیده است که ۱۳۵ شکایت مربوط به رشته زنان و زایمان بود. ۱۷/۸% متشاکیان مرد و ۸۲/۲ % زن بودند. از میان ۱۳۵ شکایت زنان و زایمان بیشترین شکایت مربوط به فوت نوزاد (۲۵ %)، عوارض زایمان طبیعی در نوزاد (۱۵ %) و فوت مادر (۱۰ %) بود. بیشترین ارجاع پروندههای شکایت زنان و زایمان در سالهای ۱۳۹۳-۱۳۹۲ مربوط به شاکیان خصوصی (۴۷/۴ %) بود. بر اساس بررسی هیأت کارشناسی؛ ۶۹ % از متشاکیان، حکم برائت دریافت کردند و ۱۱% مقصر شناخته شدند. بهعلاوه، از ۲/۲ % شاکیان رضایت اخذ شد و ۱۷/۸ % پروندهها مطابق نظریه کارشناسی بایگانی شد
نتیجه گیری: با توجه به بررسی شکایات در رشته زنان و زایمان و مشخص شدن علل آنها، بهبود روابط پزشک و بیمار، توجه بیشتر پزشک به علائم، آزمایشها، شرح حال و وضعیت و گفتههای مادر باردار، معاینه دقیق و مراقبت بیشتر از مادر باردار در ساعات پایانی بارداری (تحت نظر بودن فرد، مانیتورینگ، تست NST و چک کردن ضربان قلب جنین) و حضور یک ماما در بالین مادر باردار در ساعات پایانی بارداری در راستای کاهش شکایات و افزایش رضایتمندی بیماران ضروری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.