مقاله بررسی نحوه و میزان استفاده از گوشیهای همراه هوشمند توسط دانشجویان و دستیاران پزشکی در زمینه وظایف بالینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نحوه و میزان استفاده از گوشیهای همراه هوشمند توسط دانشجویان و دستیاران پزشکی در زمینه وظایف بالینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نحوه و میزان استفاده از گوشیهای همراه هوشمند توسط دانشجویان و دستیاران پزشکی در زمینه وظایف بالینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نحوه و میزان استفاده از گوشیهای همراه هوشمند توسط دانشجویان و دستیاران پزشکی در زمینه وظایف بالینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نحوه و میزان استفاده از گوشیهای همراه هوشمند توسط دانشجویان و دستیاران پزشکی در زمینه وظایف بالینی :
تعداد صفحات :۸
پیشزمینه: گوشیهای همراه هوشمند به عنوان ابزاری با قابلیتهای ویژه همچون نرمافزارهاى پزشکى، اتصال به اینترنت و امکانات محاسباتى، یاور ارزشمندی برای فعالان جامعه پزشکی هستند. مطالعه حاضر با هدف بررسی نحوه و میزان استفادهى کارورزان و دستیاران پزشکی از گوشىهاى همراه هوشمند در حین آموزش و انجام وظایف بالینی انجام شده است. روشها: این مطالعه به صورت نظرسنجی در آبانماه ۱۳۹۳ بر روی تعدادی از دستیاران (۵۰ نفر) و کارورزان (۴۷ نفر) دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد. از شرکتکنندگان خواسته شد تا به پرسشنامهای بینام حاوی سؤالاتی در مورد میزان استفاده از هر کدام از کاربردهای گوشیهای هوشمند همراه، میزان برقراری تماس کاری از طریق گوشی همراه، و بیشترین ابزارکهای پزشکی و غیرپزشکی مورد استفاده پاسخ دهند. یافتهها: میانگین سنی پاسخدهندگان ۴.۰ ± 27.9 سال بود. بر اساس مقیاس لایکرت، رایجترین کاربردهای گوشی همراه برای دانشجویان و دستیاران پزشکی حاضر در این مطالعه شامل برقراری یا دریافت تماس تلفنی (۱.۹ ± 4.3)، ارسال و دریافت پیامک (۱.۹ ± 3.9) و استفاده از نرمافزارهای پزشکی و دارویی (۲.۱ ± 3.6) بود. در مقایسه کاربردهای گوشی همراه بین دو گروه، میزان استفاده از نرم افزارهای گفتگوی اینترنتی و شبکه های اجتماعی (۰.۰۲۱ = P)، عکس گرفتن از موضوعات غیرپزشکی (۰.۰۲۲ = P) و همچنین بازی و سرگرمی (۰.۰۰۳= P) در کارورزان به طور معنیداری بیشتر از دستیاران بود. در مقابل، عکس گرفتن از بیماران و موضوعات پزشکی به طور معنی داری در دستیاران بیش از کارورزان دیده شد (۰.۰۳۸ = P). تعداد تماسهای کاری در دستیاران بیشتر از کارورزان و نزدیک به سطح معنیداری بود (۰.۰۵۹= P). پرکاربردترین نرمافزار پزشکی مورد استفاده توسط دستیاران و کارورزان “UpToDate” با ۷۳% بود. نتیجهگیری: کارورزان و دستیاران رشته پزشکی به طور مرتب از گوشىهاى خود براى تماس، گرفتن عکس و دسترسى به نرمافزارها و وبسایتهاى علمی پزشکی استفاده مىکنند. بایستی آموزشهای لازم درباره استفاده صحیح از این وسایل درزمینه حفظ مطمئن اطلاعات بیماران و رعایت ضروریات محیطهای حرفهاى ارائه و ابزارکهای معتبر پزشکی معرفی شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.