مقاله میزان و علل مرگ مادر باردار با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در استان کرمانشاه (۹۱-۱۳۸۰)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله میزان و علل مرگ مادر باردار با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در استان کرمانشاه (۹۱-۱۳۸۰) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله میزان و علل مرگ مادر باردار با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در استان کرمانشاه (۹۱-۱۳۸۰) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان و علل مرگ مادر باردار با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در استان کرمانشاه (۹۱-۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله میزان و علل مرگ مادر باردار با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در استان کرمانشاه (۹۱-۱۳۸۰) :
تعداد صفحات :۱۲
مقدمه: مرگ مادر باردار، یکی از مهمترین شاخص های بهداشت عمومی است که هم کیفیت سیستم مراقبت های بهداشتی و هم نقش زنان را در جامعه نشان می دهد. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان و علل مرگ مادر باردار با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در کرمانشاه انجام شد.
روش کار: در این مطالعه مقطعی موارد ثبت شده مرگ مادر باردار همراه با علل آن طی سال های ۹۱-۱۳۸۰ از واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت استان به صورت سرشماری استخراج شد. برای تعیین میزان مرگ و میر، موارد مرگ مادر باردار در هر سال بر تعداد تولدهای زنده تقسیم شد. اطلاعات مربوط به تسهیلات زایمانی و نسبت باسوادی از معاونت بهداشتی و استانداری کرمانشاه به دست آمد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارهای Stata12 و Arc GIS (نسخه ۱/۱۰) و آزمون های کای دو و رگرسیون خطی انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنادار در نظر گرفته شد.
یافته ها: میانگین سنی افراد مورد مطالعه ۳/۷±3/31 سال بود. ۶۵ نفر (۳/۶۵%) در گروه حاملگی پرخطر قرار گرفتند. میزان مرگ مادر باردار طی دوره ۱۲ ساله، ۹/۲۵ نفر در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده گزارش شد و میزان مرگ به ازای هر یک سال تغییر، ۳/۱ واحد کاهش یافت (۰۴/۰=p). در این مطالعه بیشترین میزان مرگ مربوط به شهرستانهای شمال غربی و جنوب غربی استان بود. شایعترین علت مرگ در استان مربوط به خونریزی و دکولمان (۳/۲۸%) بود. نسبت باسوادی در هر شهرستان بر روی علت و میزان مرگ تأثیر داشت؛ به طوری که در شهرستان هایی که نسبت باسوادی بیشتر بود، میزان مرگ کمتر و بیشتر علت های مرگ را نیز علل غیر مستقیم تشکیل میداد (۰۲/۰=p).
نتیجه گیری: میزان مرگ و میر مادر باردار در برخی از شهرستان های این استان بسیار بالا و بیشتر از میانگین استانی و کشوری می باشد که نقش سواد در علت های مستقیم مرگ مادری مشخص می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.