مقاله مقایسه طرحواره نقش جنسیتی زوجین، در دو گروه از زنان با و بدون همسرآزاری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر مشهد در سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه طرحواره نقش جنسیتی زوجین، در دو گروه از زنان با و بدون همسرآزاری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر مشهد در سال ۱۳۹۴ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه طرحواره نقش جنسیتی زوجین، در دو گروه از زنان با و بدون همسرآزاری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر مشهد در سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه طرحواره نقش جنسیتی زوجین، در دو گروه از زنان با و بدون همسرآزاری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر مشهد در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه طرحواره نقش جنسیتی زوجین، در دو گروه از زنان با و بدون همسرآزاری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر مشهد در سال ۱۳۹۴ :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: همسرآزاری اشاره به خشونتی دارد که از جانب شریک زندگی رخ داده و یا در حال انجام است. طرحواره نقش جنسیتی مجموعه‌ای از باورهای فرد در مورد هویت زنانه یا مردانه است، بنابراین می‌تواند بر روابط افراد تأثیرگذار باشد. مطالعه حاضر با هدف مقایسه طرحواره نقش جنسیتی زوجین در زنان با و بدون همسرآزاری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر مشهد انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه تحلیلی – مقایسه‌ای در سال ۱۳۹۴ بر روی ۲۵۷ زوج مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر مشهد انجام گرفت. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه‌های نقش جنسیتی بم و همسرآزاری ISA بود. با استفاده از پرسشنامه همسرآزاری، زوجین در دو گروه با و بدون همسرآزاری قرار گرفتند و با استفاده از پرسشنامه بم نمرات زنانگی، مردانگی و خنثی در زن و مرد تعیین شدند. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۱۶) و آزمون‌های کای‌اسکوئر، فیشر، تی‌مستقل و من‌ویتنی انجام شد. میزان p‌ کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: میانگین نمره زنانگی و مردانگی در مردان گروه بدون همسرآزاری نسبت به گروه دیگر با اختلاف معناداری بیشتر بود (۰۱۵/۰=p، ۰۱۳/۰=p). میانگین نمره خنثی در مردان بدون همسرآزاری نسبت به گروه دیگر با اختلاف معناداری کمتر بود (۰۲۴/۰=p).
نتیجه‌گیری: صفات زنانگی در کنار ویژگی‌های مردانگی، در مردان باعث می‌شود کمتر مرتکب همسرآزاری شوند و صفات خنثی در مردان عامل خطری برای همسرآزاری محسوب می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.