مقاله بررسی شیوع و عوارض هیپوتیروئیدی در حاملگی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی شیوع و عوارض هیپوتیروئیدی در حاملگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع و عوارض هیپوتیروئیدی در حاملگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع و عوارض هیپوتیروئیدی در حاملگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع و عوارض هیپوتیروئیدی در حاملگی :

تعداد صفحات :۸

مقدمه: اختلالات تیروئید در زنان جوان شایع است. هیپوتیروئیدی طیف وسیع بالینی از نوع تحت بالینی تا بیماری شدید همراه با عوارض مختلف را دارا می‌باشد. هیپوتیروئیدی در بارداری باعث عوارض مختلفی بر روی حاملگی می‌شود. با توجه به نتایج متناقض مطالعات در این زمینه، مطالعه حاضر با هدف بررسی شیوع هیپوتیروئیدی تحت بالینی و مقایسه عوارض این بیماری در افراد درمان شده یا نشده با لووتیروکسین انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه مقطعی و مداخله‌ای در سال ۹۲-۱۳۹۱ بر روی ۱۰۰۰ نفر از زنان مراجعه کننده به درمانگاه پره‌ناتال بیمارستان امام رضا (ع) مشهد و مطب ۲ نفر از همکاران زنانانجام شد.۲۱۲ نفر از افراد با TSH بالاتر از ۳ در سه ماهه اول بارداری انتخاب و به صورت تصادفی در دو گروه مداخله (۱۱۲ نفر) و کنترل (۱۰۰ نفر) قرار گرفتند. افراد گروه مداخله از زمان تشخیص تا زمان زایمان روزانه ۵/۰تا ۵/۱ قرص لووتیروکسین دریافت کردند. بیماران تا انتهای بارداری تحت نظر قرار گرفتند و عوارض بارداری بین دو گروه بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۵/۱۱) و آزمون‌های کای دو و تی مستقل انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: در این مطالعه شیوع بیماری هیپوتیروئیدی ۲۱% بود. بر اساس نتایج آزمون کای دو، دو گروه از نظر متغیرهای سقط، پره‌اکلامپسی، زایمان زودرس، آپگار کمتر از ۷ و نیاز به بستری در NICU تفاوت معنی‌داری نداشتند (۰۵/۰<p)، اما از نظر دکلمان تفاوت معنی‌داری بین دو گروه وجود داشت (۰۱۵/۰=p) و دکلمان در گروه درمان نشده بالاتر بود. بر اساس نتایج آزمون تی مستقل، وزن نوزادان در گروه درمان شده بالاتر بود و دو گروه تفاوت معنی‌داری با هم داشتند (۰۲۵/۰=p).
نتیجه‌گیری: هیپوتیروئیدی در بارداری بیماری شایعی است و لازم است TSH، جزء آزمایشات معمول بارداری قرار گیرد تا در صورت تشخیص، با درمان بیماران از عوارض آن جلوگیری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.