مقاله بررسی ارتباط فاکتورهای باروری و قاعدگی، و مصرف ضد بارداری‌های خوراکی با سرطان روده بزرگ؛ “یک مطالعه موردی- شاهدی در شمال شرق ایران”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ارتباط فاکتورهای باروری و قاعدگی، و مصرف ضد بارداری‌های خوراکی با سرطان روده بزرگ؛ “یک مطالعه موردی- شاهدی در شمال شرق ایران” دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط فاکتورهای باروری و قاعدگی، و مصرف ضد بارداری‌های خوراکی با سرطان روده بزرگ؛ “یک مطالعه موردی- شاهدی در شمال شرق ایران”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط فاکتورهای باروری و قاعدگی، و مصرف ضد بارداری‌های خوراکی با سرطان روده بزرگ؛ “یک مطالعه موردی- شاهدی در شمال شرق ایران”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط فاکتورهای باروری و قاعدگی، و مصرف ضد بارداری‌های خوراکی با سرطان روده بزرگ؛ “یک مطالعه موردی- شاهدی در شمال شرق ایران” :

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: سرطان روده بزرگ یکی از سرطان‌هایی است که قویاً تحت تأثیر فاکتورهای محیطی می‌باشد. در سال ۱۹۸۰، هورمون‌های زنانه به عنوان یکی از فاکتورهای مرتبط با این سرطان مطرح شدند و از آن به بعد مطالعات گوناگونی در این زمینه صورت گرفت. در این پژوهش، حوادث قاعدگی، باروری و مصــرف قرص ضد بارداری خوراکی، در دو گروه مورد (زنان بالای ۴۵ سال مبتلا به سرطان روده بزرگ) و شاهد مورد مقایسه قرار داده شدند.
روش کار: در این مطالعه موردی- شاهدی که در دو بیمارستان بزرگ مشهد صورت گرفت، ۸۳ زن بالای ۴۵ سال مبتلا به سرطان روده بزرگ و ۹۹ زن به عنوان گروه شاهد با سن مشابه که به دلایلی غیر مرتبط با بیماری‌های گوارشی و زنان، در بیمارستان‌های قائم(عج)و امام‌رضا(ع) بستری شده بودند، را شامل می‌شد. تعداد دفعات حاملگی، سن فرد در اولین حاملگی کامل، تعداد دفعات سقط، سن یائسگی و تعداد سال‌های مصرف داروهای ضد بارداری خوراکی در این دو گروه مقایسه گردید.
نتایج: یــک کاهــش چشمـــگیر در ریســـک ابتلا به سرطان روده بزرگ با افزایش تعداد حاملگی وجود داشت (۰۱/۰=p). سن فرد در زمان اولین حاملگی مستقیماً با ریسک ابتلا مرتبط بود (۰۱/0p<). بین دو گروه، از لحاظ تعداد دفعات سقط تفاوت معنی‌دار آماری وجود نداشت (۱/0p>). سن یائسگی بیش از ۵۰ سال با ریسک ابتلا ارتباط معنی‌دار نداشت (۱/0p>). بین دو گروه مورد و شاهد از لحاظ مصرف داروهای ضد بارداری خوراکی تفاوت معنی‌داری وجود نداشت (۱/0p>).
نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج بدست آمده، به نظر می‌رسد ارتباط فاکتورهای باروری با سرطان روده بزرگ، چشمگیرتر از ارتباط فاکتورهای قاعدگی و مصرف داروهای ضد بارداری خوراکی می‌باشد؛ اما اثبات یا رد فرضیه فوق نیازمند مدارک محکم‌تر و قطعی‌تری است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.