مقاله بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان با کارآزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما در بیماران دیابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان با کارآزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما در بیماران دیابتی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان با کارآزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما در بیماران دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان با کارآزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما در بیماران دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان با کارآزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما در بیماران دیابتی :

مقاله بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان با کارآزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما در بیماران دیابتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۱۶۹ تا ۱۷۷ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان با کارآزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما در بیماران دیابتی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عصاره چای سبز
مقاله واگردش استخوان
مقاله دیابت نوع ۲
مقاله کراس لپس
مقاله استئوکلسین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: این مطالعه به منظور ارزیابی تاثیر عصاره چای سبز بر شاخص های واگردش استخوان در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ طراحی شد.
روش ها: در یک مطالعه کار آزمایی بالینی دو سوکور کنترل شده با دارونما، ۷۲ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس روش تصادفیStratified به دو گروه مداخله و کنترل تقسیم شدند. به گروه های مورد بررسی به مدت ۸ هفته کپسول های حاوی ۵۰۰ میلی گرم عصاره چای سبز و کپسول های دارونما تجویز شد. تست های آزمایشگاهی و ارزیابی های تن سنجی شامل قند ناشتا، قندخون ۲ ساعته، HbA1C، پروفایل چربی، استئوکلسین، کراس لپس، انسولین ناشتا، نمایه توده بدن، نسبت دور کمر به باسن بودند که قبل و پس از مدت مداخله در تمام شرکت کنندگان اندازه گیری و ثبت شدند.
یافته ها: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که تغییرات سطح سرمی استئوکلسین و لگاریتم آن در گروه دریافت کننده عصاره چای سبز به ترتیب نزدیک معنادار و معنادار بود. نمایه توده بدن، نسبت دور کمر به باسن، قند ناشتا، قندخون ۲ ساعته، HbA1C و نیز سطوح کراس لپس و انسولین ناشتا در گروه مداخله با چای سبز تغییر معناداری نداشتند. کاهش سطح کراس لپس در گروه مداخله با عصاره چای سبز ۱۰ برابر گروه کنترل بود. همچنین یافته های مطالعه حاضر در بیمارانی که سطوح قند ناشتا و HbA1C پایین تر و نیز سطح انسولین ناشتای بالاتر داشتند، بهبود وضعیت شاخص های استخوانی را نشان دادند.
نتیجه گیری: شواهد حاصل از بررسی حاضر، کاهش شاخص های باز جذب استخوان در بیماران دیابتی دریافت کننده چای سبز نسبت به گروه دارونما را پیشنهاد می کند که ممکن است باعث بهبود وضعیت واگردش استخوانی در این بیماران گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.