مقاله بررسی برخی عوامل مرتبط باحاملگی ناخواسته در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر ایرانشهر-۱۳۸۶
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی برخی عوامل مرتبط باحاملگی ناخواسته در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر ایرانشهر-۱۳۸۶ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی برخی عوامل مرتبط باحاملگی ناخواسته در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر ایرانشهر-۱۳۸۶ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی عوامل مرتبط باحاملگی ناخواسته در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر ایرانشهر-۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی برخی عوامل مرتبط باحاملگی ناخواسته در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر ایرانشهر-۱۳۸۶ :
تعداد صفحات :۱۶
مقدمه: حاملگی ناخواسته یک مشکل عمومی و جهانی است که بر زنان، خانوادهها و جامعه تاثیر میگذارد. عدم توجه به علل حاملگی ناخواسته و اثرات منفی آن میتواند سلامت جامعه را تهدید نماید. مطالعه حاضر بهمنظور بررسی علل حاملگی ناخواسته در شهر ایرانشهر درسال ۱۳۸۶ انجام شد.
روش کار: این مطالعه تحلیلی مورد شاهدی در سال ۱۳۸۶ روی۹۶۰ زن باردار ایرانی مراجعهکننده به مراکز بهداشتی- درمانی ایرانشهر که با نمونهگیری در دسترس انتخاب شده بودند، انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه پژوهشگر ساخته بود و دادهها شامل مشخصات فردی، رفتار باروری و عملکرد پیشگیری از بارداری با مصاحبه حضوری جمعآوری و با نرمافزارSPSS(نسخه ۱۱) و آزمونهای کای دو و آزمون تی مسقل تحلیل شد.
یافتهها: بیشترین حاملگی ناخواسته در زنان با سن بالاتر از ۳۵ سال، بیسواد و با تحصیلات ابتدایی رخدادهبود و بین متغیرهای فوق و نوع حاملگی ارتباط معنیدار وجود داشت (۰۰۱/۰ =p).
۸۱ درصد زنان با حاملگی ناخواسته قبل از حاملگی اخیر از یک روش پیشگیری استفاده میکردند که ۳/۳۹% آنان قبل از بارداری روش مورد استفاده را قطع و ۷/۶۰% در حین استفاده از آن حامله شده بودند. بیشرین بارداری ناخواسته در مصرفکنندگان قرص (۱/۶۱%)، کاندوم (۸/۲۵%) و روش منقطع (۶/۱۰%) اتفاق افتاده بود.
نتیجهگیری: جهت ارتقاء کیفیت ارائه خدمات تنظیم خانواده لازم است برنامههای گستردهای در خصوص آموزش روشهای پیشگیری از بارداری و مضرات بارداری ناخواسته، بهویژه در بین خانمهای با سنین بالاتر و تحصیلات پایینتر اجرا شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.