مقاله بررسی مقایسه‌ای بی‌حسی اسپاینال با بیهوشی عمومی در اعمال لاپاراسکوپی تشخیصی زنان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مقایسه‌ای بی‌حسی اسپاینال با بیهوشی عمومی در اعمال لاپاراسکوپی تشخیصی زنان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه‌ای بی‌حسی اسپاینال با بیهوشی عمومی در اعمال لاپاراسکوپی تشخیصی زنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه‌ای بی‌حسی اسپاینال با بیهوشی عمومی در اعمال لاپاراسکوپی تشخیصی زنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه‌ای بی‌حسی اسپاینال با بیهوشی عمومی در اعمال لاپاراسکوپی تشخیصی زنان :

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: روش ارجح در بیهوشی بیماران کاندید جراحی‌های لاپاراسکوپی تشخیصی زنان، بیهوشی عمومی عنوان شده است، ولی در مواردی که برای بیهوشی عمومی منعی وجود دارد، از بی‌حسی نخاعی استفاده می‌شود. مطالعه حاضر با هدف مقایسه بی‌حسی نخاعی با بیهوشی عمومی در اعمال لاپاراسکوپی تشخیصی زنان انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی و آینده‌‌نگر در سال ۹۲-۱۳۹۱ بر روی ۳۰ بیمار کاندید لاپاراسکوپی تشخیصی انتخابی زنان انجام شد. بیماران در دو گروه ۱۵ نفره بیهوشی عمومی و بی‌حسی نخاعی قرار گرفتند. ابزار گردآوری داده‌ها چک لیست و مشاهده بود. میزان SPO2، MAP، RP،HR ، ETCO2 قبل و حین عمل جراحی و تهوع، درد شانه، استفراغ در ریکاوری، ۲، ۸ و ۲۴ ساعت بعد از عمل ثبت شدند. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۱۵) و آزمون‌های تی تست و کای دو انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: در مقایسه دو گروه، تغییرات SpO2 و HR در زمان‌های مورد مطالعه بین دو گروه تفاوت آماری معنی‌داری نداشت (به‌ترتیب ۱۴۱/۰=p، ۵۳۱/۰=p) و تنها EtCO2 بعد از پر کردن هوا (۰۱۵/۰=p)، EtCO2 و RR طی پر کردن هوا (به‌ترتیب ۰۰۴/۰=p، ۰۱۳/۰=p) بین دو گروه تفاوت آماری داشتند. میزان بروز درد شانه در ساعت‌های ۲، ۸ و ۲۴ بعد از عمل بین دو گروه اختلاف آماری معنی‌داری داشت (به‌ترتیب ۰۰۹/۰=p، ۰۳۵/۰=p، ۰۱۱/۰=p). به‌طوری‌که در گروه بی‌حسی نخاعی بیشتر بود. میزان تهوع در گروه اسپاینال در ریکاوری بیشتر بود (۰۲۴/۰=p).
نتیجه‌گیری: استفاده از بی‌حسی نخاعی برای اعمال جراحی لاپاراسکوپیک تشخیصی در زنان روش بی‌خطر و قابل استفاده است و مانند هر روش بیهوشی دیگر مزایا و معایب خود را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.