مقاله بررسی تأثیر روغن کنجد و بادام شیرین در پیشگیری از استریا و خارش ناشی از آن در زنان پرایمی پار: یک کارآزمایی تصادفی دارای گروه کنترل


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر روغن کنجد و بادام شیرین در پیشگیری از استریا و خارش ناشی از آن در زنان پرایمی پار: یک کارآزمایی تصادفی دارای گروه کنترل دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر روغن کنجد و بادام شیرین در پیشگیری از استریا و خارش ناشی از آن در زنان پرایمی پار: یک کارآزمایی تصادفی دارای گروه کنترل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر روغن کنجد و بادام شیرین در پیشگیری از استریا و خارش ناشی از آن در زنان پرایمی پار: یک کارآزمایی تصادفی دارای گروه کنترل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر روغن کنجد و بادام شیرین در پیشگیری از استریا و خارش ناشی از آن در زنان پرایمی پار: یک کارآزمایی تصادفی دارای گروه کنترل :

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: استریای بارداری، یک تغییر فیزیولوژیک پوستی است، که بسیاری از زنان آن را در طول بارداری تجربه می کنند. استریای بارداری ممکن است با ایجاد خارش و حتی زخم در نواحی درگیر باعث ایجاد استرس و نگرانی هایی از نظر زیبایی، کاهش اعتماد به نفس و مشکلات روانشناختی برای زنان باردار شود. مطالعه حاضر با هدف تعیین تأثیر روغن بادام شیرین و روغن کنجد در پیشگیری از استریای بارداری و خارش ناشی از آن بر روی زنان باردار نخست زا انجام شد. روش کار: این مطالعه یک کارآزمایی تصادفی دارای گروه کنترل سه سوکور می باشد که در سال ۹۳-۱۳۹۲ بر روی ۱۵۰ زن باردار نخست زا در ۵ مرکز بهداشتی درمانی شهرستان اراک انجام شد.تصادفی سازی دو گروه مداخله و یک گروه کنترل توسط بلوک بندی انجام شد. گروه های مداخله و کنترل به ترتیب ۱ سی سی روغن کنجد، ۱ سی سی روغن بادام شیرین و ۱ سی سی روغن پلاسبو، بعد از هفته ۱۶ بارداری، ۲ بار در روز به مدت ۲۰ هفته دریافت کردند. شدت استریا براساس روش استفاده شده توسط داوی (Davey) و شدت خارش براساس روش استفاده شده کامینی (Kamini) ارزیابی شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه ۱۳) و آزمون های تی مستقل، کای دو، کای دو روند، کروسکال والیس و تحلیل لوجستیک دو حالتی انجام شد. میزان۰۵ /۰>p معنی دار در نظر گرفته شد. یافته ها: بروز استریا در هفته ۳۸-۳۵ بارداری در مصرف کنندگان روغن بادام شیرین ۲/۵۹%، در مصرف کنندگان روغن کنجد ۷/۱۶% و در گروه کنترل ۸۲% بود. خارش شکم در مصرف کنندگان روغن بادام شیرین ۳/۶۵%، روغن کنجد ۵/۱۰% و گروه کنترل ۷۸% گزارش شد. هیچ‌کدام از مصرف کنندگان روغن کنجد خارش شدید شکم را گزارش نکردند، در حالی که ۱۷ نفر، (۷/۳۴%) از مصرف کنندگان روغن بادام خارش شدید شکمی را گزارش کردند (۰۰۱/۰>p). بر اساس آزمون کروسکال‌ والیس تفاوت معنی داری بین سه گروه از نظر بروز استریا و خارش وجود داشت (۰۰۱ /۰>p). نتیجه‌گیری: بین دو گروه مداخله روغن بادام شیرین، روغن کنجد و گروه کنترل از نظر بروز و شدت استریا و بروز و شدت خارش مشاهده شد. هم روغن بادام شیرین و هم روغن کنجد در کاهش بروز استریای شکمی و کاهش خارش ناشی از آن در مقایسه با گروه کنترل مؤثر بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.