مقاله بررسی نتایج تحریک تخمک گذاری با آنتاگونیست (Cetrotide) GnRH در بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی ART


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نتایج تحریک تخمک گذاری با آنتاگونیست (Cetrotide) GnRH در بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی ART دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نتایج تحریک تخمک گذاری با آنتاگونیست (Cetrotide) GnRH در بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی ART  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نتایج تحریک تخمک گذاری با آنتاگونیست (Cetrotide) GnRH در بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی ART،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نتایج تحریک تخمک گذاری با آنتاگونیست (Cetrotide) GnRH در بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی ART :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: اخیراً در مراکز ناباروری استفاده از روش تحریک تخمک گذاری با رژیم آنتاگونیست، برای رفع مشکل بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی پیشنهاد شده است. از دلایل انتخاب رژیم آنتاگونیست در این مطالعه می توان به هزینه پایین آزمایش، زمان کوتاه تر از نظر حصول نتیجه و همچنین عدم استفاده این رژیم تاکنون در این مرکز اشاره نمود. لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی و مقایسه نتایج تحریک تخمک گذاری با آنتاگونیست GnRH (Cetrotide) در بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی تکنیک های کمک باروری (ART) انجام شد.
روش کار: این مطالعه مداخله ای تجربی بدون شاهد، با طرح قبل و بعد در سال ۹۳-۱۳۹۲ بر روی ۴۱ زن نابارور در مرکز ناباروری بیمارستان افضلی پور کرمان انجام شد. افراد دارای پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی ART جهت طرح انتخاب و در سیکل جدید تحت رژیم آنتاگونیست قرار گرفتند و سپس نتایج حاصل از سیکل قبلی و فعلی این بیماران اعم از تعداد فولیکول، تعداد تخمک، کیفیت تخمک، تعداد جنین و کیفیت جنین با هم مقایسه شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه ۱۶) و آزمون های کای اسکوئر و تی زوجی یا معادل ناپارامتری آن انجام شد. میزان p کمتر از ۰۰۱/۰ معنادار در نظر گرفته شد.
یافته ها: تعداد فولیکول ها، کیفیت تخمک، ضخامت آندومتر، گریدینگ، تعداد جنین ترانسفر شده و تعداد حاملگی در رژیم قبلی با رژیم آنتاگونیست ارتباط معناداری نداشت (۰۰۱/۰<p)، ولی از نظر تعداد تخمک و تعداد جنین ارتباط معناداری در رژیم آنتاگونیست مشاهده شد (۰۰۱/۰>p).
نتیجه گیری: روش تحریک تخمک گذاری با رژیم آنتاگونیست یک روش خوب و جایگزین برای بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.