مقاله بررسی سطح آگاهی مادران مراجعه کننده به زایشگاه‌های دانشگاهی شهر مشهد از مراقبت‌های دوره نوزادی در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی سطح آگاهی مادران مراجعه کننده به زایشگاه‌های دانشگاهی شهر مشهد از مراقبت‌های دوره نوزادی در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطح آگاهی مادران مراجعه کننده به زایشگاه‌های دانشگاهی شهر مشهد از مراقبت‌های دوره نوزادی در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطح آگاهی مادران مراجعه کننده به زایشگاه‌های دانشگاهی شهر مشهد از مراقبت‌های دوره نوزادی در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطح آگاهی مادران مراجعه کننده به زایشگاه‌های دانشگاهی شهر مشهد از مراقبت‌های دوره نوزادی در سال ۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه:کودکان آینده‌سازان جامعه هستند و تأمین سلامت کودکان یک سرمایه‌گذاری ملی و سازنده است. از آنجایی که مادران بیشترین تماس را با نوزادان دارند، بالا بودن آگاهی آنها در زمینه مراقبت‌ها و عوامل خطر دوره نوزادی می‌تواند در پیشگیری از مرگ‌‌و‌میر نوزادان بسیار مؤثر باشد. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان آگاهی مادران از مراقبت‌های نوزادی در سه بیمارستان آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد.
روش‌کار: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۹۳ بر روی ۷۸۴ مادر باردار مراجعه کننده به زایشگاه‌های بیمارستان‌های ام‌البنین (س)‌، امام رضا (ع)‌ و قائم (عج) انجام شد. ابزار گردآوری داده‌ها در این مطالعه، پرسشنامه پژوهشگر ساخته در خصوص مراقبت‌های دوره نوزادی بود. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۱۶) و آزمون‌های تی، کای اسکوئر و آنووا انجام شد. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد.
یافته‌ها:در این مطالعه ۵۰ نفر (۴/۶%) از مادران در مورد مراقبت‌های دوره نوزادی آگاهی ضعیف، ۴۳۰ نفر (۸/۵۴%) آگاهی متوسط و ۲۹۵ نفر (۶/۳۷%) آگاهی خوب داشتند. مادران با سطح تحصیلات دیپلم بیشترین میزان آگاهی را نسبت به سایر مادران داشتند. بین میزان تحصیلات، شغل مادر و نوع زایمان با آگاهی مادران از مراقبت­های دوره نوزادی ارتباط معناداری وجود داشت (۰۵/۰=p).
نتیجه‌گیری: با توجه به تأثیر میزان آگاهی مادران در پیشگیری از بیماری­ها و مرگ و میر نوزادان، بهتر است تمرکز بیشتری بر آموزش مادران به خصوص در زمینه فعالیت‌های ورزشی مادر و رژیم غذایی، ترک خوردگی سرپستان و داروهای بی‌خطر در دوران شیردهی برای تمام مادران معطوف شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.