مقاله بررسی کیفیت رژیم غذایی با استفاده از شاخص تغذیه سالم در کودکان۳ تا ۶ ساله ی شهر مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کیفیت رژیم غذایی با استفاده از شاخص تغذیه سالم در کودکان۳ تا ۶ ساله ی شهر مشهد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت رژیم غذایی با استفاده از شاخص تغذیه سالم در کودکان۳ تا ۶ ساله ی شهر مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت رژیم غذایی با استفاده از شاخص تغذیه سالم در کودکان۳ تا ۶ ساله ی شهر مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت رژیم غذایی با استفاده از شاخص تغذیه سالم در کودکان۳ تا ۶ ساله ی شهر مشهد :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه
یکی از عوامل مهم در حفظ و ارتقاء سلامتی کودکان، کیفیت رژیم غذایی است. با توجه به اهمیت این موضوع و اینکه تا کنون کیفیت رژیم غذایی کودکان شهر مشهد بررسی نشده است، این مطالعه با هدف بررسی کیفیت رژیم غذایی کودکان شهر مشهد با استفاده از شاخص تغذیه سالم (HEI) انجام شد.
روش کار
این مطالعه توصیفی مقطعی در سال ۱۳۹۴ در مشهد انجام شده است. رژیم غذایی۷۲۳ کودک ۳ تا ۶ ساله توسط پرسشنامه بسامد غذایی (FFQ) جمع آوری شد. اطلاعات FFQ توسط نرم افزار Nutritionist 4 بررسی و کیفیت رژیم غذایی کودکان توسطHEI بررسی شده است. جهت تجزیه تحلیل آماری از نرم افزار SPSS و برای بررسی نرمال بودن داده ها و مقایسه بین اجزاء HEI در سه سطح ، به ترتیب از آزمون آماری کولموگروف اسمیرنوف و مربع کای استفاده شد.
نتایج
۶/۹۰% کودکان، کیفیت رژیم غذایی مناسبی نداشتند. با این حال، ۵/۷۵% کودکان به اندازه مقادیر توصیه شده، از گروه نان و غلات را دریافت می کردند. این موضوع در خصوص گروه های غذایی لبنیات، سبزیجات، میوه ها و گوشت به ترتیب۶/۷۳، ۹/۷۲، ۷/۷۳ و۶/۸۷ % بود.۳/۸۸% کودکان بیش از اندازه چربی مصرف می کردند. این موضوع در خصوص چربی اشباع و کلسترول به ترتیب ۹/۶۹ و ۸/۷۱% بود. تنها ۴/۱۹% کودکان تنوع غذایی مطلوب داشتند.
نتیجه گیری
کیفیت رژیم غذایی اکثر کودکان به دلیل مصرف زیاد چربی، چربی اشباع و کلسترول و تنوع پایین رژیم غذایی پایین تر از حد مطلوب بود به گونه ای که احتمالاٌ با تمرکز بر این موارد بتوان کیفیت رژیم غذایی کودکان را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.