مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود –
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود – دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود – کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود –،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود – :
تعداد صفحات :۱۳
مقدمه
در پرفشاری خون هر چند بالا رفتن فشار خون مهم است، لیکن آسیب ارگانهای هدف از جمله چشم مهمتر است. لذا این مطالعه با “تعیین تاثیر پرفشاری خون بر میزان و وضعیت رتینوپاتی هایپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخشهای داخلی و قلب بیمارستان خاتم الانبیا وامام حسین شاهرود در سال ۹۳” انجام شده است.
روش کار
در این مطالعه توصیفی که بهصورت مقطعی در بیمارستانهای خاتم الانبیا و امام حسین(ع) شاهرود انجام شد، ۱۳۵ بیمار بستری مبتلا به پرفشاری خون توسط چشم پزشک معاینه افتالموسکوپی شده و مراحل رتینوپاتی در آنها مشخص گردید. دادهها به کمک نرم افزار آماریSPSS (نسخه ۱۶) و روشهای آماری توصیفی و آزمونهای آماری کای مربع و T-test تجزیه و تحلیل گردید و ۰۵/۰< p معنیدار در نظر گرفته شد.
نتایج
از ۱۳۵ بیمار مبتلا به پرفشاری خون ۶۲ نفر (۷/%۴۶) مرد و مابقی زن بودند. میانگین سنی ۳/۱۰ ± 5/64 سال بود که شایعترین گروه مبتلا، گروه ۵۹-۵۰ سال با ۳/۳۳% قرار داشت. ۷۸ نفر (۵/%۵۷) افراد مورد مطالعه دچار رتینوپاتی هیپرتانسیو بودند که از این میان بالاترین درصد مربوط به گرید I در هر دو جنس(۵/۳۵% مرد و ۶/۳۵% زن) میباشد.
نتیجهگیری
وجود سابقه خانوادگی مثبت پرفشاری خون و ابتلای دیگر اندامهای هدف به عوارض پرفشاری خون بهخصوص عارضه مغزی- عروقی از عوامل خطر ابتلا به رتینوپاتی هیپرتانسیو است. تشخیص و کنترل زودرس پرفشاری خون جهت پیشگیری از عوارض چشمی و دیگر عوارض آن ضرورت دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.