مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود –


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود – دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود –  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود –،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رتینوپاتی هیپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش های داخلی و قلب بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام حسین شاهرود – :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه
در پرفشاری خون هر چند بالا رفتن فشار خون مهم است، لیکن آسیب ارگان­های هدف از جمله چشم مهم­تر است. لذا این مطالعه با “تعیین تاثیر پرفشاری خون بر میزان و وضعیت رتینوپاتی هایپرتانسیو در بیماران مراجعه کننده به بخش­های داخلی و قلب بیمارستان خاتم الانبیا وامام حسین شاهرود در سال ۹۳” انجام شده است.
روش کار
در این مطالعه توصیفی که به­صورت مقطعی در بیمارستان­های خاتم الانبیا و امام حسین(ع) شاهرود انجام شد، ۱۳۵ بیمار بستری مبتلا به پرفشاری خون توسط چشم پزشک معاینه افتالموسکوپی شده و مراحل رتینوپاتی در آن­ها مشخص گردید. داده­ها به کمک نرم افزار آماریSPSS (نسخه ۱۶) و روش­های آماری توصیفی و آزمون­های آماری کای مربع و T-test تجزیه و تحلیل گردید و ۰۵/۰< p معنی­دار در نظر گرفته شد.
نتایج
از ۱۳۵ بیمار مبتلا به پرفشاری خون ۶۲ نفر (۷/%۴۶) مرد و مابقی زن بودند. میانگین سنی ۳/۱۰ ± 5/64 سال بود که شایع­ترین گروه مبتلا، گروه ۵۹-۵۰ سال با ۳/۳۳% قرار داشت. ۷۸ نفر (۵/%۵۷) افراد مورد مطالعه دچار رتینوپاتی هیپرتانسیو بودند که از این میان بالاترین درصد مربوط به گرید I در هر دو جنس(۵/۳۵% مرد و ۶/۳۵% زن) می­باشد.
نتیجه­گیری
وجود سابقه خانوادگی مثبت پرفشاری خون و ابتلای دیگر اندام­های هدف به عوارض پرفشاری خون به­خصوص عارضه مغزی- عروقی از عوامل خطر ابتلا به رتینوپاتی هیپرتانسیو است. تشخیص و کنترل زودرس پرفشاری خون جهت پیشگیری از عوارض چشمی و دیگر عوارض آن ضرورت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.