مقاله تاثیرات درجات مختلف کبد چرب غیر الکلی همراه با افزایش سطح آنزیمهای کبدی (AST/ALT) برروی همودینامیک ورید پورت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرات درجات مختلف کبد چرب غیر الکلی همراه با افزایش سطح آنزیمهای کبدی (AST/ALT) برروی همودینامیک ورید پورت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرات درجات مختلف کبد چرب غیر الکلی همراه با افزایش سطح آنزیمهای کبدی (AST/ALT) برروی همودینامیک ورید پورت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرات درجات مختلف کبد چرب غیر الکلی همراه با افزایش سطح آنزیمهای کبدی (AST/ALT) برروی همودینامیک ورید پورت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرات درجات مختلف کبد چرب غیر الکلی همراه با افزایش سطح آنزیمهای کبدی (AST/ALT) برروی همودینامیک ورید پورت :
تعداد صفحات :۱۰
مقدمه هدف ازاین مطالعه بررسی ارتباط کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) و اندکسهای داپلر ورید پورت میباشد. این تحقیق در ارزیابی پیشرفت NAFLD و کنترل اثرات درمان در پیگیری بیماران ممکن است مفید باشد. روش کار این مطالعه به روش مورد – شاهدی در ۵۴ بیمار NAFLD و ۵۴ فرد سالم بالغ به عنوان گروه کنترل در فاصله زمانی تیر تا آذر ماه ۹۳ انجام شد. بیماران با سطح آنزیم کبدی (AST,ALT) افزایش یافته و کبد هیپراکوژن در سونوگرافی (B-Mode) معرفی شده اند. بعد از ۸ ساعت ناشتایی سونوگرافی داپلر انجام شد و اندکس تموج ورید پورت (VPI) و متوسط سرعت پورت (MPV) و دیامتر پورت (PD) اندازهگیری شد. اطلاعات با نرم افزار SPSS و آزمون های کای دو، تی، من ویتنی بررسی شد. نتایج مقادیر VPI و MPV و PD به ترتیب ۰۹/۰±3931/0، ۶۵/۱±44/10 سانتیمتر بر ثانیه و ۶۵/۱±5/9 سانتیمتر در بیماران با NAFLD و در گروه کنترل ۰۶/۰±68/0، ۷۲/۱±09/17 سانتیمتر بر ثانیه و ۶/۱±3/9 سانتیمتر بود. این پارامترها در گروه NAFLD بطور معناداری کمتر بود. اختلاف معناداری بین دو گروه بیمار و کنترل در اندازه پوررت یافت نشد. نتیجهگیری از این مطالعه نتیجه گیری می شود VPI و MPV بطور معنیداری در بیماران با NAFLD نسبت به گروه کنترل پایینتر است که در نتیجه آسیب دیدگی کامپلیانس عروقی به علت رسوب چربی در هپاتوسیتها میباشد.نکته حایز اهمیت این است که جهت تشخیص NAFLD روشهای با خطر کمتر نظیر آنچه در این مطالعه توصیف شد را بکار ببریم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.