مقاله بررسی تغییرات روزانه و فصلی غلظت فرمالدئید در هوای آزاد منطقه میدان انقلاب شهر تهران در سال ۱۳۹۴-۱۳۹۳


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تغییرات روزانه و فصلی غلظت فرمالدئید در هوای آزاد منطقه میدان انقلاب شهر تهران در سال ۱۳۹۴-۱۳۹۳ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات روزانه و فصلی غلظت فرمالدئید در هوای آزاد منطقه میدان انقلاب شهر تهران در سال ۱۳۹۴-۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات روزانه و فصلی غلظت فرمالدئید در هوای آزاد منطقه میدان انقلاب شهر تهران در سال ۱۳۹۴-۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات روزانه و فصلی غلظت فرمالدئید در هوای آزاد منطقه میدان انقلاب شهر تهران در سال ۱۳۹۴-۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: فرمالدئید یکی از آلدئیدهای مهم در هوای آزاد به‌شمار می‌رود که از وسایل نقلیه و فرآیندهای فتوشیمیایی منشأ می‌گیرد. به‌دلیل اهمیت این آلاینده از نظر بهداشتی، مطالعه حاضر با هدف بررسی سطوح و تغییرات روزانه و مقعطی این آلاینده در منطقه پرترافیک میدان انقلاب واقع در شهر تهران و تأثیر پارامترهای هواشناسی بر تغییرات غلظت این آلاینده انجام شد. روش‌کار: این مطالعه توصیفی- مقطعی در ماه‌های دی و بهمن سال ۱۳۹۳ ( دوره ۱) و ماه‌های اردیبهشت و خرداد سال ۱۳۹۴ (دوره ۲) در منطقه میدان انقلاب واقع در منطقه ۶ شهر تهران انجام گرفت. برای سنجش غلظت فرمالدئید از روش کورموتروپیک اسید استفاده شد و نمونه‌ها توسط دستگاه اسپکتروفتومتریPerkinElmer LAMBDA مدل ۲۵ UV/Vis در طیف موجی nm580 تعیین غلظت شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارهای SPSS(آزمون های T-testو کورولیشن) و Excel (رسم نمودار) انجام گردید. یافته‌ها: غلظت فرمالدئید در روزهای جمعه در مقایسه با سایر روزهای هفته اختلاف معناداری داشت (۰/۰۵>p، آزمون تی مستقل). میانگین غلظت فرمالدئید در دوره ۲ از نمونه‌برداری به میزان ppb6/5 بیشتر از دوره ۱ بود (۰/۰۵>p، آزمون تی جفت شده). پارامترهای دما و رطوبت با ضریب کورولیشن‌های ۰/۴۵۷ و ۰/۳۳۸ دارای ارتباط معنادار و پارامتر فشار با ضریب کورولیشن ۱/۰ بدون ارتباط با تغییرات غلظت فرمالدئید بودند. همچنین غلظت فرمالدئید در شرایط اینورژن افزایش یافت. نتیجه‌گیری: غلظت فرمالدئید در روزهای جمعه نسبت به سایر روزهای هفته دارای مقادیر کمتری می‌باشد که می‌تواند به‌دلیل کاهش حجم ترافیک در روزهای جمعه باشد. همچنین افزایش غلظت فرمالدئید در دوره ۲ ( ماه های اردیبهشت و خرداد) نسبت به دوره ۱ (ماه های دی و بهمن) از نمونه‌برداری به ‌دلیل تشدید فرآیندهای شیمیایی در ماه‌های گرم سال می‌باشد. همچنین تأثیر دما، رطوبت و شرایط وارونگی دما بر افزایش غلظت فرمالدئید، اهمیت شرایط هواشناسی بر تغییرات غلظت فرمالدئید را نشان می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.