مقاله تاثیر یک دوره برنامه تمرینی ترکیبی منتخب بر عملکردهای حرکتی تعادل و قدرت عضلانی پسران مبتلا به سندرم داون


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر یک دوره برنامه تمرینی ترکیبی منتخب بر عملکردهای حرکتی تعادل و قدرت عضلانی پسران مبتلا به سندرم داون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر یک دوره برنامه تمرینی ترکیبی منتخب بر عملکردهای حرکتی تعادل و قدرت عضلانی پسران مبتلا به سندرم داون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر یک دوره برنامه تمرینی ترکیبی منتخب بر عملکردهای حرکتی تعادل و قدرت عضلانی پسران مبتلا به سندرم داون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر یک دوره برنامه تمرینی ترکیبی منتخب بر عملکردهای حرکتی تعادل و قدرت عضلانی پسران مبتلا به سندرم داون :

تعداد صفحات :۱۰

هدف: سندرم داون شایعترین اختلال کروموزومی و شایعترین علت ژنتیکی کم­توانی ذهنی در انسان است. هدف از این مطالعه مقاله تاثیر یک دوره برنامه تمرینی ترکیبی منتخب بر عملکردهای حرکتی تعادل و قدرت عضلانی پسران مبتلا به سندرم داون است. روش بررسی: ۲۰ پسر مبتلا به سندرم داون با سن ۱۲-۲۰ سال به طور تصادفی در دو گروه تجربی ۱۰ نفر و گروه کنترل ۱۰نفر قرار گرفتند. گروه تجربی، تحت برنامه تمرینی ترکیبی به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه در روز و ۳ بار در هفته، به مدت ۸ هفته قرا گرفتند. برای ارزیابی قدرت عضلانی و تعادل در افراد مبتلا به سندرم داون، نیروی عضلانی با دینامومتر دستی (MMT , North coast, USA) و تعادل با شارپند رومبرگ (۰/۹۱ -۰/۹۰=r) با چشمان باز و بسته اندازه­گیری شد. تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از آزمون آماری واریانس دو طرفه (ANOVA) با اندازه­گیری مکرر استفاده شد(۰/۰۵≥p). یافته ها: نتایج آزمون تحلیل واریانس بین گروهی با اندازه­های مکرر نشان داد که قدرت Flexion زانو (۰/۰۵≥p)، Extension زانو(۰/۰۵≥p)، Flexion ران(۰/۰۵≥p)، Extension ران(۰/۰۵≥p)، Plantar Flexion مچ (۰/۰۵≥p)، Dorsiflexion مچ(۰/۰۵≥p) و همجنین تعادل ایستا با چشمان باز (سطح سفت) (۰/۰۵≥p)، تعادل ایستا با چشمان بسته (سطح سفت) (۰/۰۵≥p) ، تعادل ایستا با چشمان باز (سطح نرم) (۰/۰۵≥p)، تعادل ایستا با چشمان بسته (سطح نرم) (۰/۰۵≥p)، در گروه تمرینی به طور معناداری بهتر از گروه کنترل می باشد. نتیجه گیری: برنامه ترکیبی قدرتی و حس عمقی تعادل و پاسچرال در کودکان مبتلا به سندرم داون را بهبود می بخشد که ممکن است به علت افزایش قدرت عضلانی و یکپارچه سازی ورودی حس عمقی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.