مقاله ارزیابی اثرات توسعه بر توان اکوتوریسم مناطق ساحلی ب ااستفاده از GIS (مطالعه موردی : مناطق ساحلی شهرستان)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات توسعه بر توان اکوتوریسم مناطق ساحلی ب ااستفاده از GIS (مطالعه موردی : مناطق ساحلی شهرستان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات توسعه بر توان اکوتوریسم مناطق ساحلی ب ااستفاده از GIS (مطالعه موردی : مناطق ساحلی شهرستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات توسعه بر توان اکوتوریسم مناطق ساحلی ب ااستفاده از GIS (مطالعه موردی : مناطق ساحلی شهرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات توسعه بر توان اکوتوریسم مناطق ساحلی ب ااستفاده از GIS (مطالعه موردی : مناطق ساحلی شهرستان) :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

به دلیل بهره برداری های غیر مجاز و همچنین ترویج جاذبه های طبیعی مناطق ساحلی در شمال کشور به عنوان منبعی برای تفرج ، فشار زیادی به منابع طبیعی این مناطق وارد شده است. بنابراین با توجه به گسترش شتابان اکوتوریسم در مناطق ساحلی از یکسو و آسیب پذیری بالقوه آنها از سوی دیگر ، در این تحقیق سعی گردید بخش هایی از اراضی همجوار ساحل در شهرستان های رودسر ، لنگرود ، لاهیجان و آستانه اشرفیه در استان گیلان برای کاربری اکوتوریسم در نظر گرفته شود که ویژگی های طبیعی منطقه دیکته می کند و سپس این ویژگی ها با عوامل اقتصادی – اجتماعی تطبیق داده شد. بدین منظور مکانیابی برای کاربری های مورد نظر در مناطق ساحلی مذکور در مقیاس ۱:۱۰۰۰۰۰ و با روش تجزیه و تحلیل سیستمی به انجام رسید و ارزیابی توان اکولوژیک سرزمین بر حسب هدف مورد نظر و با توجه به مدل اکولوژیک ویژه منطقه انجام شد.نسبت مساحت پهنه های دارای توان برای اکوتوریسم متمرکز به سطح محدوده واقع در هر شهرستان ، در رودسر برابر ۰/۰۷ % ، لنگرود ۰/۲۶% ، لاهیجان ۰/۱۱% و آستانه اشرفیه برابر ۰ می باشد. نسبت مساحت پهنه های دارای توان برای اکوتوریسم گسترده به سطح محدوده واقع در هر شهرستان ، در رود برابر ۳/۷% ، لنگرود ۱۸/۳% ، لاهیجان ۲۸/۶% و در آستانه اشرافیه برابر ۳۱/۷% می باشد. همچنین اولویت بندی این پهنه ها با توجه به پارامترهای اقتصادی – اجتماعی نقشه سازی شده در GIS ، بصورت کمی انجام گردید . در نهایت ، ارزیابی توان محیط زیستی محدوده مورد مطالعه برای کابری های مذکور ، با مد نظر قرار دادن توامان اکولوژیک و تناسب نسبی واحد ها از لحاظ اقتصادی – اجتماعی انجام گردید که نتایج را می توان به صورت زیر بیان کرد : در مورد اکوتوریسم متمرکز ، پهنه های دارای توان اکولوژیک واقع در شهرستان لاهیجان در اولویت اول در شهرستان های لنگرود ، رودسر و استانه اشرفیه به تربیت در اولویت اول و پهنه های واقع در شهرستان های لنگرود ، رودسر و آستانه اشرفیه به ترتیب در اولویت های بعدی قرار دارند . در مورد اکوتوریسم گسترده ، پهنه های واقع در شهرستان لنگرود ، رودسر و آستانه اشرفیه به ترتیب در اولویت های بعدی قرار دارند. در مورد اکوتوریسم گسترده ، پهنه های دارای توان اکولوژیک در محدوده واقع در شهرستان لاهیجان در اولویت اول و بعد به ترتیب محدوده های واقع در شهرستان های آستانه اشرفیه ، لنگرود و رودسر قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.