مقاله Evaluation of antibacterial effect of magnesium oxide nanoparticles with nisin and heat in milk


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله Evaluation of antibacterial effect of magnesium oxide nanoparticles with nisin and heat in milk دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Evaluation of antibacterial effect of magnesium oxide nanoparticles with nisin and heat in milk  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Evaluation of antibacterial effect of magnesium oxide nanoparticles with nisin and heat in milk،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Evaluation of antibacterial effect of magnesium oxide nanoparticles with nisin and heat in milk :

سال انتشار : ۲۰۱۶

تعداد صفحات :۱۳

Objective(s): The objective of this study was to investigate the antibacterial activities of magnesium oxide nanoparticles (MgO NP) alone or in combination with other antimicrobials (nisin and heat) against Escherichia coli and Staphylococcus aureus in milk.Materials and Methods: First, the combined effect of nisin and MgO nanoparticles was investigated in milk. Then the combined effect of nisin, heat and MgO nanoparticles was assessed in milk. Also the scanning electron microscopy was used to characterize the morphological changes of S. aureus before and after antimicrobial treatments.Results: The results showed that MgO NP have strong bactericidal activity against the pathogens. A synergistic effect of MgO in combination with nisin and heat was observed as well. Scanning electron microscopy was revealed that MgO NP treatments in combination with nisin distort and damage the cell membrane, resulting in a leakage of intracellular contents and eventually the death of bacterial cells. Conclusion: These results suggested that MgO NP alone or in combination with nisin could potentially be used as an effective antibacterial agent to enhance food safety.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.