مقاله گونه های سازگار در مهار یا کاهش فرسایش کنار رودخانه ای مناطق خشک و نیمه خشک (بررسی موردی شهرستان سبزوار)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گونه های سازگار در مهار یا کاهش فرسایش کنار رودخانه ای مناطق خشک و نیمه خشک (بررسی موردی شهرستان سبزوار) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گونه های سازگار در مهار یا کاهش فرسایش کنار رودخانه ای مناطق خشک و نیمه خشک (بررسی موردی شهرستان سبزوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گونه های سازگار در مهار یا کاهش فرسایش کنار رودخانه ای مناطق خشک و نیمه خشک (بررسی موردی شهرستان سبزوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گونه های سازگار در مهار یا کاهش فرسایش کنار رودخانه ای مناطق خشک و نیمه خشک (بررسی موردی شهرستان سبزوار) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

فرسایش کنار رودخانه ای همه ساله خسارات زیادی را به اراضی مجاور و تغییر مورفولوژی رودخانه ها به همراه دارد. این پدیده موجب شده تا همه ساله مقدار زیادی خاک حاصلخیز از دسترس خارج شده و خاک فرسایش یافته خسارتی را به پایین دست وارد آورد . مقدار فرسایش خاک در کشور علی رغم متفاوت بودن آمارها از یک تا دو و نیم میلیارد تن در سال، نشان از وجود بحران در مناطق مختلف کشور دارد . پوشش گیاهی از عوامل موثر و مفید در کاهش فرسایش خاک شناخته شده است، لکن استفاده از پوشش گیاهی در جلوگیری از فرسایش کنار رودخانه ای مستلزم شناخت گیاهان سازگار با اقلیم و نیز شرایط فرسایشی می باشد . هدف از انجام این تحقیق بررسی و شناخت رودخانه های تثبیت شده در مناطق مختلف شهرستان سبزوار توسط پوشش گ یاهی مجاور خود و تعیین گونه های مربوطه، بعلاوه بررسی دلایل و شرایط تثبیت می باشد . در این بررسی با انجام مطالعات میدانی در سطح منطقه مورد پژوهش، گونه هایی که قادر بوده اند فرسایش کنار رودخانه ای را کنترل نمایند، شناسایی و ارائه شده است، به علاوه روشهای ازیاد این گونه ها به اختصار ارائه گردیده است . نتایج نشان داد که درختچه ها در رتبه اول و بوته ای ها در رتبه دوم و درختان در رتبه سومِ کنترل فرسایش دخیل بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.