مقاله بررسی خطرات آلودگی ماهیان قزل آلا به باقی مانده های آنتی بیوتیکی و تاثیر سو آن در سلامت مصرف کننده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خطرات آلودگی ماهیان قزل آلا به باقی مانده های آنتی بیوتیکی و تاثیر سو آن در سلامت مصرف کننده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خطرات آلودگی ماهیان قزل آلا به باقی مانده های آنتی بیوتیکی و تاثیر سو آن در سلامت مصرف کننده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خطرات آلودگی ماهیان قزل آلا به باقی مانده های آنتی بیوتیکی و تاثیر سو آن در سلامت مصرف کننده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خطرات آلودگی ماهیان قزل آلا به باقی مانده های آنتی بیوتیکی و تاثیر سو آن در سلامت مصرف کننده :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

امروزه وجود باقی مانده آنتی بیوتیک در آزاد ماهیان پرورشی و دیگر غذاهای دریای خطراتی است که سلامت مصرف کننده های مواد غذایی آبزی را تحت تاثیر قرار می دهد. در بسیاری از کشورهای پیشرو در صنعت آبزی پروری و یا در ایران که این صنعت در حال پیشرفت است عدم کنترل و نظارت دقیق چنین محصولاتی موجب در معرض قرار گرفتن سلامت بشر از طریق مقاومتهای باکتریایی است. بررسی میزان و طول مدت باقی مانده آنتی بیوتیکهای بکارگرفته شده در مزارع قزل آلا و مقایسه آن با نمونه های ماهی قزل آلای مجهولی که از بازار تهیه گردیده بوده است . در این روش در یک مزرعه پرورش ماهی از آنتی بیوتیک اوکسی تتراسایکلین که به طور معمول جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای باکتری ها بکار می رود همراه با غذا غلظت بصورت ۱۰۰ میلی گرم به کیلوگرم به ماهیان خورانده شده و در فاصله روزهای ۵ و ۱۰ و ۱۵ و ۲۰ و ۳۰ از استخرها نمونه گیری گردیده و جهت بررسی باقیمانده آنتی بیوتیکی به روش HPLC به آزمایشگاه ارسال گردید. آزمایشات بعمل امده به روش HPLC نشان داد که بعضی ماهیان ، باقیمانده آنتی بیوتیکی را بیشتر از MRL نشان دادند و در بعضی نمونه میزان از حد استاندارد جهانی کمتر بوده است . بکار گرفتن بی رویه و خارج از ضوابط آنتی بیوتیکها در مزارع پرورشی موجب در معرض قرار گرفتن سلامت بشر می گردد . به دلیل توسعه صنعت آبزی پروری و میزان مصرف رو به رشد مواد گوشتی آبزیان بایستی رهیافت های مناسب جهت کنترل و پیشگیری از مقاومت باکتریایی که در سطح کشورهای در حال توسعه رو به افزایش است را ارائه نماییم . در این مطالعه با مثبت بودن بعضی از نمونه ماهیان تحت کنترل به این نتیجه رسیدیم که جهت کنترل رسوبات دارویی در غذای آبزیان اداره کنترل و نظارت مواد غذایی در سطح کشور بایستی با این معضل به شدت وارد عمل گردد تا از رشد مقاومت های آنتی بیوتیکی در کشور مبارزه گردد و در ضمن از نمونه های مجهول در بازار هیچ باقی مانده دارویی را نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.