مقاله بررسی مواد تشکیل دهنده و ویژگیهای ضد باکتریایی روغن اسانسی برگ گیاه Xanthogalum purpurascens Ave-Lall رویشی در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مواد تشکیل دهنده و ویژگیهای ضد باکتریایی روغن اسانسی برگ گیاه Xanthogalum purpurascens Ave-Lall رویشی در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مواد تشکیل دهنده و ویژگیهای ضد باکتریایی روغن اسانسی برگ گیاه Xanthogalum purpurascens Ave-Lall رویشی در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مواد تشکیل دهنده و ویژگیهای ضد باکتریایی روغن اسانسی برگ گیاه Xanthogalum purpurascens Ave-Lall رویشی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مواد تشکیل دهنده و ویژگیهای ضد باکتریایی روغن اسانسی برگ گیاه Xanthogalum purpurascens Ave-Lall رویشی در ایران :
تعداد صفحات :۱۰
در این کار پژوهشی اسانس برگ گیاه Xanthogalum purpurascens Ave-Lallجمع آوری شده از شمال ایران، به روش تقطیر با آب استخراج شد و توسط دستگاههای GC و GC/MS مورد تجزیه و بررسی قرار گرفت. ۶۲ ترکیب با درصد۲/۹۱% شناسایی شدند، که از این میان (۵۹/۱۷%) ۱,۸-cineole بیشتر بوده است. سایر ترکیب هایی با درصد چشمگیر عبارتند از: (۷/۵%) cis-muurol-5-en-4-α-ol، (۳/۵%) neryl acetate و (۲/۵%) E-anethole. ویژگی های ضد باکتریایی اسانس برگ گیاه X. purpurascens، به دو روش سنجش قطر هاله مهار رشد بر روی محیط کشت مولر- هینتون آگار و روش غلظت بازدارندگی کمینه در مقابل شش باکتری گرم مثبت و منفی اندازه گیری شد. اسانس برگ گیاه X. purpurascens، اثر ضد باکتریایی به نسبت خوبی، در مقابل باکتری Klebsiella pneumonia از خود نشان داد. در صورتی که این اسانس در مقابل دو باکتریِ گرم مثبت و منفی Bacillus anthracis و Pseudomonas aeruginosa بی اثر بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.