مقاله جداسازی سودوموناسهای تجزیه کننده نفتالین Naphthalene ( ماده آلاینده پلی آروماتیک PAHs) از حوزه جنوبی دریای خزر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی سودوموناسهای تجزیه کننده نفتالین Naphthalene ( ماده آلاینده پلی آروماتیک PAHs) از حوزه جنوبی دریای خزر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی سودوموناسهای تجزیه کننده نفتالین Naphthalene ( ماده آلاینده پلی آروماتیک PAHs) از حوزه جنوبی دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی سودوموناسهای تجزیه کننده نفتالین Naphthalene ( ماده آلاینده پلی آروماتیک PAHs) از حوزه جنوبی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی سودوموناسهای تجزیه کننده نفتالین Naphthalene ( ماده آلاینده پلی آروماتیک PAHs) از حوزه جنوبی دریای خزر :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

دریای خزر به عنوان بزرگترین دریاچه جهان ، اکوسیستم منحصر بفردی داشته و دارای ماهیان با ارزش اقتصادی از جمله ماهیان خاویاری می باشد. استخراج روز افزون نفت ، تردد کشتیهای باری ، تجاری و نفتکش ، میزان آلودگی را در کشورهای حاشیه شمالی ، غربی و شرقی افزایش می دهد از مهمترین ترکیبات نفتی ، ترکیبات آروماتیک بوده که به لحاظ ساختمان شیمیایی ترکیبات فوق العاده پایداری می باشند . ترکیبات آروماتیک حلقوی در طبیعت به عنوان آلودگی محیطی به حساب می آیند و یکی از این ترکیبات آروماتیک نفتالین Naphthalene می باشد. میکروارگانیسمهای تجزیه کننده متفاوتی، پتانسیل تجزیه این ترکیب را دارند . بدنبال تجزیه میکروبی ، نفتالین به ترکیبات حد واسط (معدنی شدن) تبدیل شده و اگر تجزیه بطور کامل انجام گیرد به دی اکسید کربن و آب تبدیل می گردند. سرعت اندازه تجزیه نفتالین به خواص فیزیکوشیمیایی این ترکیب و واکنش متقابل اجزا زنده و غیر زنده اکوسیستمهای سواحل بستگی دارد. در این تحقیق حوضه جنوبی دریای خزر از نظر سودوموناسها به عنوان فلور باکتریایی تجزیه کننده نفتالین مورد ارزیابی قرار گرفت . نم.نه ها در محیط کشت پایه که دارای املاح معدنی به اضافه نفتالین بوده کشت و بعد از انکوباسیون به مدت۷۲-۲۴ ساعت ، و سپس کشت بر زوی محیط کشت سیترمید آگار ، از نظر تستهای اولیه و اختصاصی مورد آزمایش قرار گرفتند . نتیجه تحقیق جداسازی چهار گونه از سودوموناس پوتیدا S.putida ، سودوموناس آئروجینوزا P.aeruginosa ، سودوموناس فلورسانس P.fluorescens و سودوموناس ساکاروفیلا P.saccharophila می باشد یکی از مشخصات سودوموناس دارا بودن آنزیم اکسیژناز است که می تواند حلقه آروماتیک را بشکند . سودوموناسها دائما گروههای OH را به زنجیره آروماتیک اضافه کرده و درگروه آخر OH اضافه شده ، پیوند را شکسته و COOH ایجاد می گردد و یک حلقه شکسته می شود . میزان تجزیه نفتالین به عوامل مختلف زیستی و غیر زیستی بستگی دارد که می توان به نوع و تعداد باکتری ، اکسیژن ، دما ، pH ، مواد مغذی ، شوری ، غلظت نفتالین اشاره نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.