مقاله بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی :
تعداد صفحات :۱۷
امروزه استفاده از امواج فراصوت بهعنوان یک فناوری نوین در بهبود کیفیت محصولات نانوایی مورد توجه بسیار قرار گرفته است. در این مقاله اثر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت نان تهیهشده از آرد با گلوتن ضعیف، تشدید فرایندهای اکسیداسیون از طریق اعمال هوادهی، استفاده ااز این امواج بهعنوان جایگزین مناسبی برای رنگبرهای شیمیایی در سفیدکردن آرد، بهکارگیری امواج فراصوت بهمنظور دستیابی به نوعی امولسیون یکنواختتر با اندازه قطرات کوچکتر جهت پایداری و بهبود کیفیت کیک، تهیه کیک بدون تخم مرغ از طریق اعمال صوت بر خمیر و تأثیر اولتراسوند در فرایند آسیابانی و کوتاهتر شدن زمان مشروط کردن گندم در آسیاب بررسی و در نهایت نتایج مثبت و چشمگیر استفاده از امواج فراصوت در صنایع آسیابانی و پخت تحلیل میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.