مقاله کانی‌سازی های مرتبط با توده نفوذی کوه عمق نگرشی ویژه در کانسار طلای کوه دم و ارائه مدل اکتشافی (شمال اردستان)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کانی‌سازی های مرتبط با توده نفوذی کوه عمق نگرشی ویژه در کانسار طلای کوه دم و ارائه مدل اکتشافی (شمال اردستان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانی‌سازی های مرتبط با توده نفوذی کوه عمق نگرشی ویژه در کانسار طلای کوه دم و ارائه مدل اکتشافی (شمال اردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانی‌سازی های مرتبط با توده نفوذی کوه عمق نگرشی ویژه در کانسار طلای کوه دم و ارائه مدل اکتشافی (شمال اردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانی‌سازی های مرتبط با توده نفوذی کوه عمق نگرشی ویژه در کانسار طلای کوه دم و ارائه مدل اکتشافی (شمال اردستان) :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

ماگماتیسم گروه دوم در زون ولکانیکی ائوسن مربوط به کمربند ولکانیکی ترشیری ایران مرکزی واقع شده است . این ماگماتیسم در ارتباط با فرورانش پوسته قاره‌ای بود عمدتاً ماهیت کالکو آلکالن داشت و متعلق به ماگماهای سری منیتیتی تا کمی ایلمنیتی است. این توده بیشتر گرانودیوریتی است و هم‌زمان با ائوسن که بالایی در دگرگونی‌های پالئوزوئیک ، با هکرهای کرتاسه و ولکانیک های با ترکیب آندزیت، توف و ریولیت های باسن ائوسن پایینی نفوذ کرد در صد دنبال آن دایک ها ی متعددی در این توده و زمین‌های مجاور نفوذ کرده‌اند. کانی‌شناسی گرانودیوریت اصلی شامل کوارتز ، پلاژیوکلاز ، میکروکلین ، بیوتیت و هورنیلند بود و کانی‌های فرعی آن‌ آپاتیت و اسفن است. بود که منفی تحت تأثیر آلتراسیون هیدروترمال این ضعیفی قرار گرفته است. کائولینیتی شدن فلدسپات ها وکلریتی شدن کانی‌های مافیک به صورت پراکنده در گرانودیوریت و دیوریت رخداد و در بخش‌های نیز گرانودیوریت شدیداً اپیدوتی شده است. سیلیسی شدن در امتداد گسل‌ها در نقاط متعددی رخ داد که گاهی همراه کوارتز تورمالین و مونازیت دیده می‌شود. نسبت‌های تفریق و اکسیداسیون در توده گرانیتوئید این ارتباط خوبی با نفوذی های میزبان ذخایر BI-AU دارد. کانه زایی هایی در ارتباط با این گرانودیوریت تشکیل شده است که شامل یک منطقه بندی از رگ‌های کوارتزی در داخل بامزه بود، با پاراژنز AU+CU+BI+W و کانه زایی های پروکسیمال اسکارن های FE+CU و رگه‌های غنی شده از عناصر AU+AG+CU+AS+W+PB تا کانه زایی های دیستال فلزات پایه است . فرسایش بخش مهمی از کانه زایی ها را از بین برده است و امکان تشکیل ذخایر پلاسر طلا و تنگستن در متن دورتر متحمل است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.