مقاله شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها :
تعداد صفحات :۱۶
جهت شناسایی عوامل قارچی پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها، از مزارع و محلهای نگهداری بنه، واقع در بشرویه از توابع استان خراسان جنوبی، نمونهبرداری صورت گرفت. پس از کشت بافتهای آلوده، گونههای قارچیPenicillium digitatum، Aspergillus nigerو Rhizopus stoloniferجداسازی و شناسایی گردید. جهت کنترل این بیمارگرها از چهار غلظت از سوسپانسیون باکتری Pseudomonas fluorescens CHAO، قارچ Trichoderma harzianum Bi و قارچکشهای اکسیکلرورمس و بنومیل در چهار تکرار استفاده شد. بر اساس میزان قطر پرگنه رشد یافته از بیمارگر و مقایسه با شاهد، میزان اثر کنترلی عوامل کنترل زیستی و ترکیبات شیمیایی اندازهگیری شد. نتایج بهدستآمده نشان داد که بیشترین میزان کنترل در مورد قارچ همستیز، مربوط به غلظتهای۷ ۱۰×1 و ۸ ۱۰×1 و در مورد باکتری همستیز به ترتیب مربوط به غلظتهای ۹ ۱۰×1 و ۱۰۱۰×1 بوده است. در مورد ترکیبات شیمیایی بهکار رفته بیشترین میزان اثر کنترلی در مورد بنومیل و اکسیکلرورمس بهترتیب در غلظتهای۳-۱۰×3 و ۳-۱۰×4 بهدست آمد. در مقایسه کلی تیمارها، قارچ T. harzianum بیشترین اثر را در کاهش رشد پرگنه قارچهای بیمارگر داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.