مقاله بررسی امکان تولید زعفران (.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان تولید زعفران (. دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید زعفران (. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید زعفران (.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید زعفران (. :
تعداد صفحات :۲۲
با وجود اینکه زعفران یکی از گرانترین گیاهان دارویی در جهان است، اما تاکنون در مورد تولید آن در کشت عمودی مطالعهای انجام نشده است. بنابراین رشد و تولید زعفران در دو سیستم کشت متفاوت (عمودی و افقی) در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس در سال زراعی ۱۳۹۳-۱۳۹۲ مورد مقایسه قرار گرفت. بنههای زعفران در سیستم کشت عمودی در کیسههای پارچهای در یک مکعب که ابعاد هر وجه آن ۵/۱ در ۵/۱ متر بود کشت شدند. در کشت افقی در مزرعه بنهها در سه کرت که مساحت هر کرت ۲۵/۲ مترمربع بود کشت شدند. نتایج نشان داد که در سال اول رشد تعداد گل، وزن خشک گل و وزن خشک کلاله در واحد سطح در سیستم کشت عمودی به ترتیب ۱۰ گل، ۳۴/۳۴۷ و ۵۶ میلیگرم در مترمربع بود که بهطور معنیداری تقریباً سه برابر بیشتر از کشت افقی بود. در مقابل در سیستم کشت افقی تعداد و وزن خشک بنههای دختری (به ترتیب ۴/۲ عدد و ۳۶/۰ گرم در بوته)، وزن خشک بنههای مرکزی (۸۸/۰ گرم در بوته) و وزن خشک برگ و ریشه بهطور معنیداری بیشتر از کشت عمودی بود، ولی حداکثر طول برگ در کشت عمودی نسبت به کشت افقی بیشتر بود. لذا میتوان نتیجهگیری کرد که از سیستم کشت عمودی برای افزایش محصول زعفران در سال اول استفاده کرد؛ اما باید در مورد بهبود وزن خشک بنههای دختری جانبی و وزن خشک بنههای مرکزی در این سیستم تحقیق بیشتر انجام داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.