مقاله بررسی عوامل کلیدی اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر سرمایهگذاری کشاورزان در مدیریت پایدار زمینهای کشاورزی (موردمطالعه: دهستان میانکوهشرقی در استان لرستان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل کلیدی اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر سرمایهگذاری کشاورزان در مدیریت پایدار زمینهای کشاورزی (موردمطالعه: دهستان میانکوهشرقی در استان لرستان) دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل کلیدی اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر سرمایهگذاری کشاورزان در مدیریت پایدار زمینهای کشاورزی (موردمطالعه: دهستان میانکوهشرقی در استان لرستان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل کلیدی اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر سرمایهگذاری کشاورزان در مدیریت پایدار زمینهای کشاورزی (موردمطالعه: دهستان میانکوهشرقی در استان لرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل کلیدی اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر سرمایهگذاری کشاورزان در مدیریت پایدار زمینهای کشاورزی (موردمطالعه: دهستان میانکوهشرقی در استان لرستان) :
تعداد صفحات :۳۲
استفاده از شیوههای مدیریت زمین میتواند باعث کاهش فرسایش خاک، افزایش بهرهوری زمینهای کشاورزی و بهتبع آن افزایش تولیدات کشاورزی گردد. با اینحال عوامل مختلفی مانند فیزیکی، فنی، اقتصادی و اجتماعی تصمیم کشاورزان برای استفاده از شیوههای مدیریت پایدار زمین را تحت تأثیر قرار میدهند. در تحقیق حاضر، با توجه به ظرفیت مالی و منابع انسانی به بررسی عوامل مهم اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر استفاده از شیوههای مدیریت زمینهای کشاورزی توسط کشاورزان در مناطق کوهستانی پرداخته شد. جامعه آماری شامل خانوارهای کشاورز است (۵۱۴N=). با استفاده از فرمول کوکران و به روش نمونهگیری تصادفی ساده ۲۰۰ خانوار بهعنوان نمونه انتخاب شد. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه بود. برای تحلیل دادهها و بهمنظور استخراج عوامل ناشی از دوران ماتریس، از تحلیل عاملی اکتشافی(EFA) استفاده شد. یافتههای تحقیق نشان میدهد که از میان هشت عامل مشخصشده بهوسیله تحلیل عاملی، چهار عامل بهطور قابل توجهی انجام شیوههای مدیریت پایدار زمین را تحت تأثیر قرار دادهاست: ۱) دسترسی بهرهبرداران به خدمات پشتیبانی؛ ۲) جایگاه و موقعیت خانوادگی؛ ۳) تجربه و مدیریت مشارکتی؛ و ۴) درآمد خانوار از فروش محصولات. لذا بهمنظور افزایش سرمایهگذاری باید خدمات حمایتی بیشتری در اختیار کشاورزان (بهخصوص اعتبارات خرد) قرارگیرد، همچنین اقدامات لازم جهت مشارکت بیشتر در زمینه مدیریت پایدار زمین (بهعنوان مثال، آموزش کشاورزان) انجامگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.