مقاله اولویت‌بندی ایجاد تشکل‌های آب بران کشاورزی در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای دهستان سلامی شهرستان خواف)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اولویت‌بندی ایجاد تشکل‌های آب بران کشاورزی در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای دهستان سلامی شهرستان خواف) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اولویت‌بندی ایجاد تشکل‌های آب بران کشاورزی در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای دهستان سلامی شهرستان خواف)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اولویت‌بندی ایجاد تشکل‌های آب بران کشاورزی در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای دهستان سلامی شهرستان خواف)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اولویت‌بندی ایجاد تشکل‌های آب بران کشاورزی در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای دهستان سلامی شهرستان خواف) :

تعداد صفحات :۲۲

خشکی و پراکنش نامناسب زمانی و مکانی بارندگی، واقعیت گریزناپذیری است که تولید کشاورزی پایدار را منوط به استفاد صحیح و منطقی از منابع آب محدود کشور کرده است. یکی از راه‌های جلوگیری از برداشت‌های بی‌روی منابع آب، آگاهی بخشی کشاورزان و ذینفعان منطقه، کاهش تصدی‌گری دولت و انتقال مدیریت آب از طریق ایجاد تشکل‌های آب‌بران است. در این تحقیق، اولویت‌بندی ایجاد تشکل آب‌بران در هفت روستا در دهستان سلامی از توابع شهرستان خواف استان خراسان رضوی صورت پذیرفته است. روش این تحقیق توصیفی و تحلیلی و مبتنی بر پژوهش‌های میدانی کتابخانه‌ای بوده است. روستاهای محدوده بررسی شده دارای ۷۳۰ خانوار کشاورز بوده که از طریق فرمول کوکران ۲۵۲ کشاورز (سرپرست خانوار) به‌عنوان جامع نمونه انتخاب شدند و پرسش‌نامه‌هایی در رابطه با موضوع پژوهش در اختیار آنان قرار گرفت. برای انجام این تحقیق، ۱۸ شاخص انتخاب شد که کارشناسان خبره در رابطه با ایجاد تشکل آب‌بران آن‌ها را بررسی کردند و به کمک مدل تصمیم‌گیری مجموع ساده وزنی (SAW) اولویت روستاها از حیث مکان ایجاد تشکل آب‌بران مشخص شد. بر اساس این روش، روستای احمدآباد با امتیاز ۴۶۲۷/۰ اولویت اول و روستای چهارده با امتیاز ۴۱۴۴/۰ اولویت دوم برای مکان ایجاد تشکل آب‌بران انتخاب شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.