مقاله بازاندیشی جریان اصلاحی و نواندیشی حوزوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بازاندیشی جریان اصلاحی و نواندیشی حوزوی دارای ۴۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بازاندیشی جریان اصلاحی و نواندیشی حوزوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازاندیشی جریان اصلاحی و نواندیشی حوزوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بازاندیشی جریان اصلاحی و نواندیشی حوزوی :
تعداد صفحات :۴۶
حوزه کهن علوم اسلامی شیعه، علیرغم تنگناها و فشارهای حاکمان جائر، انحطاط شرایط اجتماعی و تحجّر جاهلان، شاهد جریانی خلاّق، نواندیش و انتقادی در درون خود بود؛ جریانی که از بستر فرهنگ و اندیشه خودی سر برآورد و در برابر استبداد و خودکامگی ایستاد. این جریان، ریشههای خود را از روح تعالیم دینی و مکتب اهل بیت: اخذ کرد و با نگاه به شرایط اجتماعی و اقتضائات آن، حرکتی اصلاحی و نواندیشانه را شروع نمود که هنوز به حرکت بالنده خود ادامه میدهد. این نهضت علمی و اجتماعی، شباهتی به جریانهای روشنفکرانه ندارد. روشنفکری، واژهای غیر بومی است، که بیانگر مدل یا مدلهایی است که تجربه تاریخی آن، مملوّ از خطرها و آفات است؛ از اینرو اطلاق آن بر جریان اصلاحی و نواندیشی حوزوی، بسیار تأمل برانگیز است.
نوشتار حاضر در صدد است با نگاهی جامعه شناختی، به بازشناسی ویژگیها و شاخصهای جریان اصلاحی و نواندیشی حوزوی بپردازد. تقلیدگریزی، حقیقتطلبی و واقعگرایی، توجه به مقتضیات زمان و مکان و بهرهگیری از روشهای مختلف معرفتی، بخشی از اصول روشی آن است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.