مقاله بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ایران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ایران دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ایران :

تعداد صفحات :۳۳

ضروری بودن انواع گوشت در سبد مصرفی و از سوی دیگر، کاهش مخارج (درآمد) واقعی خانوار که به دلیل افزایش شدید شاخص قیمت می‌باشد؛ لزوم توجه خاص به صنعت دامپروری و توسعه آن را مشخص می­کند. بنابراین، لازم است که دولت با شناخت عوامل مؤثر بر توابع اصلی بازار گوشت و اتخاذ سیاست­های مناسب تنظیم بازار از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان حمایت کند. در این مطالعه توابع عرضه و تقاضا گوشت قرمز برای دوره زمانی۱۳۹۰- ۱۳۶۰ با استفاده از الگوی خود توزیعی با وقفه­های گسترده برآورد شد و مقدار تغییرات رفاه تولیدکنندگان و مصرف‎کنندگان در اثر افزایش قیمت ۵% ، ۱۰% و ۲۰% برای دوره زمانی ۱۳۹۰- ۱۳۸۰ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که بر اثر افزایش ۵% قیمت، رفاه مصرف کننده و تولید کننده در سال ۱۳۸۰ به ترتیب ۴۴۴۲۴۷ و ۵۰۳۳۰۵ میلیون ریال کاهش یافته که این مقدار در سال ۱۳۹۰ به ۲۸۲۶۶۵۳ و ۳۰۵۶۳۳۰ میلیون ریال رسیده است. بنابراین، پیشنهاد می­شود با تخصیص یارانه نهاده­های تولیدی بویژه یارانه خوراک دام برای دامداران از افزایش بیش از اندازه قیمت گوشت قرمز جلوگیری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.