مقاله مدلسازی پسانداز خانوار روستایی و بررسی تاثیر سناریوهای مختلف سیاستی بر آن(با بهرهگیری از رویکرد پویایی سیستم)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدلسازی پسانداز خانوار روستایی و بررسی تاثیر سناریوهای مختلف سیاستی بر آن(با بهرهگیری از رویکرد پویایی سیستم) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی پسانداز خانوار روستایی و بررسی تاثیر سناریوهای مختلف سیاستی بر آن(با بهرهگیری از رویکرد پویایی سیستم) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی پسانداز خانوار روستایی و بررسی تاثیر سناریوهای مختلف سیاستی بر آن(با بهرهگیری از رویکرد پویایی سیستم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلسازی پسانداز خانوار روستایی و بررسی تاثیر سناریوهای مختلف سیاستی بر آن(با بهرهگیری از رویکرد پویایی سیستم) :
تعداد صفحات :۲۸
توسعه در مناطق روستایی دارای ابعاد متعددی است که توسعهی اقتصادی یکی از مهمترین آن ابعاد و تجمیع سرمایه هستهی مرکزی آن میباشد. بر اساس تئوریهای اقتصادی پسانداز در یک جامعه اعم از جوامع روستایی میتواند مقدمهای برای تشکیل سرمایه و ارتقاء شاخصهای اقتصادی توسعه باشد. در این میان پسانداز بخش خصوصی شامل پسانداز خانوارها و بنگاههای اقتصادی خصوصی یکی از اجزای اصلی تشکیلدهندهی سرمایه در جوامع روستایی محسوب میگردد. در این مطالعه بهمنظور مدلسازی تابع پسانداز خانوار روستایی و بررسی تاثیر سناریوهای مختلف سیاستی از رهیافت مدلسازی ریاضی استفاده گردیده و اطلاعات و دادههای مورد نیاز از ۱۸۴ خانوار گندمکار دیم شهرستان رزن که بر اساس فرمول کوکران انتخاب شده بود، در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ از طریق مصاحبه و پرسشنامه جمع آوری شده است. بر اساس نتایج حاصل از تحقیق، خانوارهای با ابعاد خانوار ۵-۷ نفره و سطح زیرکشت بیش از ۴۰ هکتار، دارای بیشترین سطح پسانداز میباشند. این رقم در خانوارهای بیش از ۷ نفر و با سطح زیرکشت زیر ۵ هکتار در پایینترین حد قرار دارد. همچنین یافتههای تحقیق نشان میدهند که اجرای سناریوی سیاستی مبنی بر افزایش۵۰ درصدی یارانه، ۲۰ درصدی درآمد و ۲۰ درصد مخارج خانوار بیشترین تاثیر بر وضعیت پس انداز خانوار را به همراه دارد.
طبقه بندیJEL : D14,O23,Q01
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.