مقاله بررسی پتانسیل اشتغال زایی بخش کشاورزی در عرصههای اقتصاد شهر و روستا (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پتانسیل اشتغال زایی بخش کشاورزی در عرصههای اقتصاد شهر و روستا (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل اشتغال زایی بخش کشاورزی در عرصههای اقتصاد شهر و روستا (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل اشتغال زایی بخش کشاورزی در عرصههای اقتصاد شهر و روستا (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل اشتغال زایی بخش کشاورزی در عرصههای اقتصاد شهر و روستا (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی) :
تعداد صفحات :۳۴
در بررسیهای اقتصادی، شناسایی بخشهای با ظرفیتها و پتانسیلهای اشتغالزایی جهت برنامهریزیهای آتی بسیار حایز اهمیت است. هدف اصلی این مطالعه، بررسی پتانسیل اشتغالزایی بخش کشاورزی استان خراسان رضوی در عرصههای مختلف شهر و روستا به تفکیک جنسیت میباشد. برای این منظور از جدول داده- ستانده استانی که به روش راس(RAS) بههنگام شده بود، استفاده شد. نتایج نشان داد که در عرصهی کل اقتصاد استان، بخش کشاورزی از نظر شاخصهای کشش اشتغالزایی و همچنین قدرت انتشار و حساسیت انتشار که نشاندهندهی پیوندهای پسین و پیشین میباشد، در مرتبه دوم قرار دارد. اگرچه درخصوص اشتغال مستقیم در مرتبهی اول است. همچنین نتایج درخصوص عرصهی اقتصاد شهر و روستا نشان داد که بخش کشاورزی در مناطق شهری از جایگاه بالایی نسبت به سایر بخشهای اقتصادی برخوردار نیست، ولی در مناطق روستایی از بالاترین جایگاه برخوردار است. بهگونهای که کشش اشتغالزایی مردان و زنان در بخش کشاورزی مناطق روستایی بهترتیب ۳۹۷/۰ و ۳۹۹/۰ میباشد. همچنین میزان شاخص قدرت انتشار مردان و زنان در بخش کشاوزی مناطق روستایی بهترتیب حدود ۶/۴ و ۷/۵ و حساسیت انتشار مردان و زنان در بخش کشاورزی بهترتیب ۸۷/۵ و ۳۴/۷ میباشد. به عبارت دیگر بخش کشاورزی بهعنوان دومین بخش اشتغالزا در کل استان و بهعنوان اصلیترین بخش در مناطق روستایی میباشد که از قابلیت بالایی در تأثیرگذاری بر بخشهای دیگر اقتصاد(بهخصوص در نواحی روستایی) و درونی کردن فعالیتها برخوردار است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.