مقاله شبیهسازی رواناب حاصل از ذوب برف با استفاده از نرم افزار آبشناسی SRM (مطالعه ی موردی: حوضهی آبخیز سدکارده)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شبیهسازی رواناب حاصل از ذوب برف با استفاده از نرم افزار آبشناسی SRM (مطالعه ی موردی: حوضهی آبخیز سدکارده) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شبیهسازی رواناب حاصل از ذوب برف با استفاده از نرم افزار آبشناسی SRM (مطالعه ی موردی: حوضهی آبخیز سدکارده) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیهسازی رواناب حاصل از ذوب برف با استفاده از نرم افزار آبشناسی SRM (مطالعه ی موردی: حوضهی آبخیز سدکارده)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شبیهسازی رواناب حاصل از ذوب برف با استفاده از نرم افزار آبشناسی SRM (مطالعه ی موردی: حوضهی آبخیز سدکارده) :
تعداد صفحات :۲۱
در این تحقیق، بدهی روزانهی جریان ناشی از ذوب برف در حوضهی آبخیز سد کارده، به عنوان یکی از منابع مهم تامینکنندهی آب در شهرستان مشهد، شبیهسازی گردید. اطلاعات آبسنجی و آمار بده روزانه از ایستگاه آبسنجی سد کارده برای یک دورهی ۱۷ ساله استخراج شد. فراسنجهای هواشناسی بارندگی و دما نیز از اطلاعات نزدیکترین ایستگاههای موجود در حوضه شامل گلمکان، مشهد و قوچان به دست آمدند. متغیرهای گیتاشناسی مانند: مساحت، متوسط ارتفاع وزنی هر طبقه ارتفاعی، و درصد مساحت هر جهت جغرافیایی با استفاده از شبیه رقومی ارتفاع و نقشههای پستی و بلندی۲۵۰۰۰ام به دست آمده و به شبیه معرفی شدند. به منظور برآورد سطح پوشش برف از شاخص NDSI و تصاویر ماهوارهی لندست ETM+ سال آبی ۱۳۷۹-۱۳۸۰ استفاده شد. نتایج نشان دادند که بهترین مقدار x و y (ضرایب معادله ی فروکش جریان) شبیهسازی شده به ترتیب ۷۹/۰ و ۰۸۴/۰ بوده که پس از معرفی به شبیه، توانست آب نگار جریان روزانه را بر اساس اطلاعات سال آبی مربوطه، با تطابق مناسبی با مقادیر واقعی، شبیهسازی نماید. در ارزیابی نرم افزار ، مقادیر ضریب همبستگی و درصد تفاضل حجمی به ترتیب ۹۱/۰ و ۲۱/۰ به دست آمدند. حجم رواناب محاسباتی ۸۷۶/۴ میلیون مترمکعب، مینگین و بدهی محاسباتی ۲۱۲/۰ متر مکعب بر ثانیه برآورد گردید، که با توجه به حجم روانآب مشاهداتی ۸۸۶/۴ میلیون مترمکعب، نشان دهندهی انطباق خوب شبیه با مقادیر اندازه گیری شد. علاوه برآن، از بین فراسنجهای معرفی شده به مدل، بیشترین میزان حساسیت نسبت به تغییر ضریب رواناب، پوشش برف و ضریب فروکش جریان بوده که با مورد واسنجی قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.