مقاله ارزیابی الگوریتم‌های بارش ماهواره ای در شبیه سازی جریان روزانه‌ی رود ساروق چای با استفاده از شبیه IHACRES


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی الگوریتم‌های بارش ماهواره ای در شبیه سازی جریان روزانه‌ی رود ساروق چای با استفاده از شبیه IHACRES دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی الگوریتم‌های بارش ماهواره ای در شبیه سازی جریان روزانه‌ی رود ساروق چای با استفاده از شبیه IHACRES  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی الگوریتم‌های بارش ماهواره ای در شبیه سازی جریان روزانه‌ی رود ساروق چای با استفاده از شبیه IHACRES،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی الگوریتم‌های بارش ماهواره ای در شبیه سازی جریان روزانه‌ی رود ساروق چای با استفاده از شبیه IHACRES :

تعداد صفحات :۲۴

با توجه به کمبود ایستگاههای آبسنجی در بیشتر حوضه های آبخیز کشور، توسعه­ی روشهایی که بتوانند آبدهی را در مقیاس زمانی روزانه براورد کنند، از موارد ضروری است که به بهبود اطلاعات مورد نیاز برای اهداف مدیریتی مرتبط با منابع آب منجر می گردد. این روشها معمولا از بارش به عنوان ورودی شبیه­های آبشناسی استفاده می کنند. جهت اندازه گیری بارش به عنوان متغیر اصلی در براورد رواناب، می توان از الگوریتم­های ماهواره ای، که دارای پوشش زمانی و مکانی مناسبی می­باشند، استفاده کرد. شبیه­های متعددی برای تخمین بده ارائه شده­اند، که در این بین IHACRES یکی از انواع ساده­ی آنهاست، که در آن تنها از داده­های بارش و دما برای به دست آوردن رواناب استفاده می شود؛ بنابراین، در تحقیق حاضر ابتدا شبیه سازی جریان روزانه­ی رود ساروق چای از حوضه­ی آبخیز زرینه رود باکاربرد شبیه IHACRES و داده­های زمینی روزانه­ی بارش، دما و آبدهی برای سالهای ۱۳۶۷ تا ۱۳۸۷ انجام شد، و شبیه در دو دوره واسنجی و صحت سنجی گردید. سپس جهت ارزیابی کارایی الگوریتم­های بارش ماهواره ای در شبیه سازی بده، که هدف این تحقیق است، داده­های ماهواره ای روزانه­ی سه الگوریتم PERSIANN، TMPA-3B42V7 و CMORPH در فاصله­ی سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۷ به عنوان ورودی شبیه واسنجی شده مزبور مورد استفاده قرار گرفت. با در نظر گرفتن ضریب همبستگی CC، و شاخصهای خطای RMSE، MAE و RBias برای ارزیابیها، نتایج گویای توانایی بالاتر الگوریتم TMPA-3B42V7در شبیه سازی رواناب حوضه نسبت به دو الگوریتم دیگر می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.