مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم، تحت تاثیر عدم قطعیت روش‌های ریز مقیاس‌گردانی: مطالعه‌ی موردی حوضه قرآن طالار


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم، تحت تاثیر عدم قطعیت روش‌های ریز مقیاس‌گردانی: مطالعه‌ی موردی حوضه قرآن طالار دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم، تحت تاثیر عدم قطعیت روش‌های ریز مقیاس‌گردانی: مطالعه‌ی موردی حوضه قرآن طالار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم، تحت تاثیر عدم قطعیت روش‌های ریز مقیاس‌گردانی: مطالعه‌ی موردی حوضه قرآن طالار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم، تحت تاثیر عدم قطعیت روش‌های ریز مقیاس‌گردانی: مطالعه‌ی موردی حوضه قرآن طالار :

تعداد صفحات :۲۴

در دهه‌های گذشته، در نتیجه‌ی فعالیت‌های انسانی و طبیعی، میزان گاز‌های گلخانه‌ای در نیوار افزایش یافته و در نتیجه، دمای کره‌ی زمین روند افزایشی را به خود گرفته است. افزایش دمای کره‌ی زمین به نوبه‌ی خود، باعث تغییرات معنی‌داری در حیطه‌های مرتبط، به ویژه منابع آب و رواناب شده است، بنابراین، مطالعه و شبیه سازی تغییرات عناصر اقلیمی (به ویژه دما و بارش) می‌تواند در برنامه‌ریزی‌های مدیریت منابع آب کشور، بسیار با اهمیت باشد. در حال حاضر، معتبر‌ترین ابزار جهت تولید نمایشنامه‌های اقلیمی، نرم‌افزار‌های سه بعدی جفت شده اقیانوس- نیوار گردش عمومی جو (AOGCM) است. در این تحقیق، تاثیر عدم قطعیت مربوط به نرم‌افزار‌های AOGCM و همچنین روش های ریز مقیاس گردانی نرم افزار های اقلیمی در حوضه‌ی قرآن طالار در دوره‌ی ۲۰۱۱- ۲۰۴۰ میلادی تحت نمایشنامه انتشار A2 و B2 نرم‌افزار HadCM3 مورد بررسی قرار گرفت. در این راستا از دو نرم افزار ریز مقیاس گردانی: چندگانه‌ی خطی SDSM و نرم‌افزار شبکه‌ی عصبی مصنوعی استفاده گردید و سرانجام SDSM به عنوان بهترین نرم افزار انتخاب شد. نتایج به دست آمده نشان دادند که در دوره‌ی آتی، میزان بارش در ایستگاه قرآن‌طالار در نمایش نامه‌های A2 و B2 HadCM3 به ترتیب ۷ و ۶ درصد افزایش خواهد یافت. اندازه ی دما ی حوضه، ۳۴/۰ تا ۸۶/۰ درجه‌ی سانتی‌گراد افزایش خواهد گرفت. با توجه به افزایش بارش و دما در دوره‌ی آتی در ۲ نمایش نامه ی A2 و B2 موجب می گردد رواناب نیز افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.