مقاله تحلیل و ارزیابی ریسک زیرساخت‌های منطقه‌ای از منظر پدافند غیرعامل نمونه موردی: منطقه صنعتی پارس یک جنوبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل و ارزیابی ریسک زیرساخت‌های منطقه‌ای از منظر پدافند غیرعامل نمونه موردی: منطقه صنعتی پارس یک جنوبی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل و ارزیابی ریسک زیرساخت‌های منطقه‌ای از منظر پدافند غیرعامل نمونه موردی: منطقه صنعتی پارس یک جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل و ارزیابی ریسک زیرساخت‌های منطقه‌ای از منظر پدافند غیرعامل نمونه موردی: منطقه صنعتی پارس یک جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل و ارزیابی ریسک زیرساخت‌های منطقه‌ای از منظر پدافند غیرعامل نمونه موردی: منطقه صنعتی پارس یک جنوبی :

تعداد صفحات :۲۴

هدف از اجرای طرح‌های پدافند غیرعامل کاستن آسیب‌پذیری تأسیسات و تجهیزات حیاتی و حساس و مهم کشور در شرایط بحرانی ناشی از تهدیدات انسان ساخت است. زیرساخت‌های حیاتی، بخشی از بنیان‌های اصلی مناطق صنعتی به شمار می‌آیند که با آسیب آن­ها بیشتر منطقه تحت تأثیر قرار می­گیرد. با توجه به این‌که نسبت قابل‌توجهی از تأمین گاز کشور بر عهده منطقه پارس جنوبی بوده و زیرساخت‌های حیاتی منطقه، از کانون­های جذاب برای تهاجم دشمن به شمار می­رود. تحقیق حاضر در زمره تحقیقات کاربردی (نوع توسعه­ای) بوده و در این مسیر از روش­های کتابخانه­ای، پرسش­نامه (کمی) جهت گردآوری و تحلیل اطلاعات استفاده گردیده و روش تحقیق تحلیلی – ارزیابانه می­باشد. برای این منظور تعداد ۴۸ نفر کارشناس به عنوان خبره انتخاب و از مدل پیشنهادی سازمان مدیریت بحران فدرال آمریکا (FEMA) جهت تحلیل ریسک استفاده شده است. نتایج نشان می­دهد، از نظر اهمیت دارایی‌ها به ترتیب تأسیسات نفت و گاز با ۸.۸۶، زیرساخت ارتباطات با ۸.۶۴، تأسیسات برق با ۶.۷۱ و تأسیسات آب و فاضلاب با ۶.۴۵ حائز بیشترین ارزش هستند. همچنین دوازده تهدید مورد ارزیابی قرار گرفت که در این بین احتمال وقوع حملات هوایی و موشکی با ۹.۲۱، حملات شیمیایی- میکروبی و هسته­ای با ۹.۱۷ و تهدیدات زیستی با ۸.۷۲ بیشترین احتمال وقوع را دارا هستند. بیشترین آسیب­پذیری و ریسک زیرساخت ارتباطات در برابر بمب­های الکترومغناطیسی به ترتیب با ۹.۱۱۴ و ۶۸۸.۴۷، تأسیسات برق در برابر بمب­های الکترومغناطیسی و گرافیتی به ترتیب با ۸.۴۴۶ و ۴۰۷.۴۷، تأسیسات نفت و گاز در برابر تهدیدات بمب­گذاری به ترتیب با ۸.۴۸۴ و ۶۵۵.۴۶، تأسیسات آب و فاضلاب در برابر تهدیدات سایبر تروریسم و زیستی به ترتیب با ۸.۳ و ۴۶۶.۸۲ می­باشد و در پایان راهکارهای کاهش آسیب­پذیری و ریسک بیان شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.